Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerin binbir surat yetenekli oyuncusu Olgun Toker’in yeni projesi belli oldu!

Dizilerin binbir surat yetenekli oyuncusu Olgun Toker’in yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oynadığı her dizide bambaşka karakterler olarak karşımıza çıkan, hepsini de başarıyla canlandıran Olgun Toker’in yeni projesini belirlediği söyleniyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da yetenekli oyuncunun önümüzdeki günlerde ekrana gelmeye hazırlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin kadrosuna dahil olduğu belirtiliyor.

Son zamanların en çok dikkat çeken oyuncularından biri olan Olgun Toker, en son Mezarlık isimli dizide rol almıştı. Başarılı oyuncunun yeni dizisi Mezarlık’taki rol arkadaşı Birce Akalay’dı. Netflix için çekilen dört bölümlük mini dizinin yönetmeni Abdullah Oğuz’du.

Yetenekli oyuncu yer aldığı her projede birbirinden farklı karakterleri başarıyla canlandırmasıyla biliniyor. Oyunculuk kariyerinin ilk yıllarında Karadayı, Benim Adım Gültepe, Şeref Meselesi, Küçük Tatlı Yalancılar gibi başarılı projelerde rol alan Toker’in en büyük çıkışı Haya Şarkısı dizisinde canlandırdığı Mahir karakteriyle olmuştu.

Dizilerin binbir surat yetenekli oyuncusu Olgun Toker’in yeni projesi belli oldu! 7

Kanal D’de yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören Hayat Şarkısı’nda Olgun Toker, Burcu Biricik’in hayat verdiği Hülya karakterinin suç ortağıydı. Alman Türk’ü aksanıyla konuşması ve Hülya’nın her daim yanında olmasıyla Mahir, izleyicinin çok sevdiği bir karakter olmuştu.

Yetenekli oyuncu Bir Aile Hikayesi’nde eğitimli iyi bir aile babasını, Son Yaz’da psikopat bir mafya karakterini, Fatma dizisinde vicdanlı bir avukatı canlandırmıştı. Toker her rolüyle oyunculuktaki yeteneğini gösterme fırsatı bulmuştu.

Yetenekli oyuncu şimdi de TV8’de yayınlanacak Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde alacak. Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu’nu başrollerde bir araya getirmeye hazırlanan dizinin nisan ayınla yayınlanacağı belirtiliyor. NTC Medya tarafından çekilecek dizide en son rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle büyük bir çıkış yapan Selin Yeninci de rol alacak.