Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hikaye güçlü, başrol oyuncuları etkili, Son Nefesime Kadar büyük iddia sahibi!

Hikaye güçlü, başrol oyuncuları etkili, Son Nefesime Kadar büyük iddia sahibi!

tarafından ker_def

Son Nefesime Kadar dizisi Fox TV izleyicilerini şaşkına çevirecek! 2022 yılının yeni dizilerinden birisi daha izleyicilerle buluşmak için geri sayıma geçti. 23 şubat Cuma günü saat 20.00’da Fox TV ekranının başına geçecekler hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile çok dikkat çeken bir dizi bulacak.

Son Nefesime Kadar isimli dizinin bir uyarlama olduğunu hemen hatırlatalım. BAFTA Ödüllü, BBC formatı olan Happy Valley isimli dizinin uyarlaması olarak öne çıkan dizinin başrollerinde
Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban bulunuyor. Hikayede hem tecrübeli isimler hem de genç oyuncular buluştu.

Hikaye güçlü, başrol oyuncuları etkili, Son Nefesime Kadar büyük iddia sahibi! 9

Begüm Birgören, Rojda Demirer gibi başarılı isimlerin yanı sıra genç yıldızlar İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek de dizide etkili karakterlere hayat verecek. Polisiye bir yapım ve aksiyon dolu sahnelerin yanı sıra gerilimin de hiç düşmeyeceği anlarla karşılaşacaksınız.

Son Nefesime Kadar dizisinin ilk bölümünde neler yaşanacağının detayları ise şöyle: Asayiş polisi Mihri karakolun önüne geldiğinde eski eşi Ferzan’la karşılaşır.

Ferzan, Ejder’in hapisten çıktığını söyler. Mihri dehşete düşer. Çünkü sekiz yıl önce Ejder onun hayatını alt üst etmiştir. Onun serbest kaldığını duyduğu an deliye döner.

Hikaye güçlü, başrol oyuncuları etkili, Son Nefesime Kadar büyük iddia sahibi! 10

Mihri hemen harekete geçer. Onu yakalaması ve tekrar demir parmaklıkların arkasına sokması gerekiyordur. Çünkü her an başkalarına zarar verebilecek potansiyelde bir suçludur Ejder…
Mihri ilçedeki masumları onun gibi birinden korumalıdır. Koruması gerekenlerin başında da kızından kalan tek yadigar, torunu Umut vardır.

Hikaye güçlü, başrol oyuncuları etkili, Son Nefesime Kadar büyük iddia sahibi! 11

Evde bir takım koruma tedbirlerini artırır. Umut buna isyan eder. Ablasının sağ kolu ve her zamanki yardımcısı Emel; ablasının girdiği panik ruh halini sakinleştirmeye çalışır ancak Mihri Ejder’i yakalayabilmek için mesleğinin sınırlarını zorlayacak kadar ileri gidecektir…