Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerin kötü adam ihtiyacını karşılayan isim; Hakan Karahan!

Dizilerin kötü adam ihtiyacını karşılayan isim; Hakan Karahan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2006-2007 sezonunda çok zamansız biten, finaliyle de izleyicilerini çok üzen bir dizi vardı… Sağır Oda’dan bahsediyoruz.Kısa süre ekranda kalabilen dizide Oğuz Bey karakterine hayat veren isim Hakan Karahan idi…İlk dizisiydi ve çok da başarılı performans sergilemişti.

Yıllar içinde birçok projede yer alan Karahan; Kaçak, Zeynip Tepesi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ajila ve Kadın dizilerinde boy gösterdi.

Şimdi de Yasak Elma dizisine katıldı. Hakan Karahan, Kadın dizisinde Nezir karakteri ile oğlu Sarp tarafından öldürülen mafya babasını canlandırmıştı.

Korkutucu bir karakterdi Nezir… Ama Kadın dizisinden ayrılması da izleyicileri bir o kadar üzmüştü.

Dizilerin kötü adam ihtiyacını karşılayan isim; Hakan Karahan! 7

Şimdi Hakan Karahan hayranları onu bu sefer de Yasak Elma dizisinde izliyor.

Hakan Karahan, Fox TV ekranında önce Nezir olarak şimdi de Nadir Kılıç olarak izleyici karşısında.

Nadir Kılıç, Halit’in eski bir arkadaşı. Hapisteydi ve artık çıktı. Nadir’in hayatlarında nasıl bir değişime yol açacağı merak ediliyor. Nadir, Yıldız ile buluşuyor; “Size kimse gerçekleri söylemiyor ise zaten doğru yerde değilsiniz demektir” diyor. Nadir, Ender’i hedefine aldı. Halit ise iyileşti ve hastaneden çıktı. Sonra da Nadir’den hesap sormaya gitti. “Bütün bunların arkasında sen vardın” diyen Halit, Şahika’yı başına bela eden kişinin de Nadir olduğunu düşünüyor.

Kısacası Hakan Karalar dizilerin kötü adam ihtiyacını karşılıyor.

Kadın’dan sonra şimdi de Yasak Elma’da…

Nerede kötü adam rolü var, ilk düşünülen isim Hakan Karahan…