Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerin kötü adamı Hakan Boyav, çok farklı bir projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

Dizilerin kötü adamı Hakan Boyav, çok farklı bir projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyasının en deneyimli oyuncularından biri olan Hakan Boyav genellikle kötü ve sinsi karakterleri canlandırmasıyla biliniyor. En son Teşkilat dizisiyle ekrana gelen Boyav, yeni projesi için anlaşmayı yaptı. Hakan Boyav’ın yine kötü bir karakteri mi canlandıracağı merak ediliyor.

Usta oyuncu Hakan Boyav, bugüne kadar yer aldığı dizilerdeki performansı ile öne çıkan bir isim oldu… Farklı karakterleri canlandıran ve her rolün de hakkını veren oyuncu, son dönemde birbiri ardına önemli projelerde yer aldı.

Bugüne kadar Asmalı Konak, Hırsız Polis, Hanımın Çiftliği, Kurtla Vadisi, Payitaht Abdülhamid ve Maraşlı gibi dizilerde rol alan Hakan Boyav en son Teşkilat dizisinde Tövbekar karakterine hayat veriyordu. Başarılı oyuncu bugüne kadar üstlendiği her karakteri başarıyla canlandırmasıyla biliniyor.

Dizilerin kötü adamı Hakan Boyav, çok farklı bir projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor! 7

Hakan Boyav, en son rol aldığı Teşkilat dizisinden ayrıldıktan sonra yeni projesi için el sıkıştı. Boyav, adı şu an Balkan Ninnisi olarak açıklanan dizide rol alacak. Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Deniz Gürkan, Kaan Turgut, Erman Saban ve Sarp Bozkurt şu anda dizi için anlaşma sağlanan oyuncular olarak dikkatleri çekiyor.

Çekimleri Makedonya’da yapılacak dizinin ekibi bir süredir bu ülkede mekan seçimleri yapıyordu. Üsküp’te konaklayacak olan dizinin ekibi Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde kaybedilen Balkan topraklarındaki geçmişin hatıralarını yeniden diriltmeye çaba harcayacak.

Dizinin başrol kadın oyuncusu için de 22 yaşındaki genç oyuncu Merih Öztürk’le anlaşıldı. Bazı dizi ve reklamlarda rol aldı. 2018 yılında Best Model Of Turkey 2018 üçüncüsü olduktan sonra Börü 2039 dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Merih Öztürk hala oyunculuk dersleri almaya devam ediyor.