Ana sayfa Sosyal Medya Dizileriyle dünyada pek çok hayrana sahip Demet Özdemir, instagram’da önemli bir takipçi sayısına ulaştı!

Dizileriyle dünyada pek çok hayrana sahip Demet Özdemir, instagram’da önemli bir takipçi sayısına ulaştı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin popüler oyuncularından Demet Özdemir’in oynadığı diziler dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanıyor. Bu yıl Netflix’te izleyicilerle buluşan, başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı ve yayınlanmasıyla birlikte izlenme listelerinde ilk 10’a girmeyi başaran Aşk Taktikleri filmi, güzel oyuncunun tüm dünyada hayranlarının önemli sayıda artmasını sağladı.

Twitter başta olmak üzere pek çok farklı sosyal medya platformunda adına hayran sayfaları ve hesapları açılan Demet Özdemir, mayıs ayı itibariyle instagram’da 15 milyon takipçi sayısına ulaştı.

Son dönemde sıkça özel yaşamında Oğuzhan Koç ile olan ilişkisiyle gündemde olan güzel oyuncu bu sayede magazin dünyasında da en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Instagram’da en çok takipçisi olan kadın oyuncuları başında 27 milyon ile Hande Erçel geliyor.

Dizileriyle dünyada pek çok hayrana sahip Demet Özdemir, instagram’da önemli bir takipçi sayısına ulaştı! 6

Hem aşk hem de iş hayatında başarılı bir dönem geçiren Demet Özdemir, geçtiğimiz aylarda Türkiye’de yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney Plus ile anlaşmıştı. İddialı projelerle hazırlanan dijital platform için çekilecek Dünyayla Benim Aramda kadrosunda yer alan oyuncu, dizide başrolü Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile paylaşacak.

Yeni dizi projesi Türkiye ile birlikte pek çok ülkede aynı anda yayınlanacak olması Demet Özdemir’in hayran sayısını önümüzdeki günlerde de artıracak en önemli unsurlardan biri olacak. Markaların yüzü olması için kapısını aşındırdığı Demet Özdemir, son olarak 2019 yılında şampuan ve saç bakım markası olan Pantene ile anlaşmıştı.