Ana sayfa Dizi Haberleri Dizinin adı O Kız ama herkes diziyi izlerken bu soruyu sordu: Kim o kız?

Dizinin adı O Kız ama herkes diziyi izlerken bu soruyu sordu: Kim o kız?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin iddialı dizilerinden birisi daha yayına girdi. Bir süre önce çekimleri başlayan dizi, konusu ve oyuncuları itibariyle dikkatleri çeken bir yapım oldu henüz başlamadan. Çarşamba akşamları yayınlanacak olan dizinin bu hafta ilk bölümü ekrandaydı. Dizinin başrolleri Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın ardından Dilin Döğer de hikayenin öne çıkan karakteri olarak ilk bölümde büyük beğeni topladı.

Petekkaya ve Akbaşoğulları’nın yıllar önce birlikte kamera karşısına geçtikleri Beyaz Gelincik isimli diziden sonra yeniden aynı dizide rol almaları izleyici için güzel bir sürpriz oldu. Sitare karakteri ile Sezin Akbaşoğulları, masum olduğunu anladığı halde kendisini ve sevgilisini taciz meselesinden kurtarmak için seçtiği yol ile önümüzdeki bölümlerde herkesin sinirlerini zıplatacak gibi görünüyor!

45 yaşında olmasına karşılık 5 yaşında bir çocuk gibi olan Kadir, hikayenin en masum isimlerinden birisi. En az onun kadar masum olan kızı Zeynep’in başına gelen taciz olayının bir anda sosyal medyada ortaya çıkarak aleyhte bir duruma dönüşeceği, ilk bölüm sonunda Sitare’nin sevgilisi Ozan’ı ve işini kurtarmak adına attığı adımla anlaşıldı.

Dizinin adı O Kız ama herkes diziyi izlerken bu soruyu sordu: Kim o kız? 9

Dilin Döğer, Zeynep karakteriyle dizinin en çok dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başardı! O Kız dizisini izleyenlere adeta ‘Kim o kız?’ dedirtti! Daha önceden çok fazla tanınmaması sebebiyle dikkatleri üzerine çekti. Erkan Petekkaya’nın deneyimli bir isim olarak özel bir kişiye başarıyla hayat verdiği dizide, Dilin Döğer de kızı rolünde çok başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Baba kız arasındaki bu sevgi dolu iletişim, kimi zaman parmaklarını oynatarak yaptıkları küçük detayda da saklıydı. Birbirlerini çok iyi anlayan baba-kız olarak Erkan Petekkaya ve Dilin Döğer’in enerjilerinin çok iyi tuttuğu ve karşılıklı oyunlarında da izleyenlere duygusal anlar yaşatan sahnelere büyük bir başarı ile imza attıkları, ilk bölüme izleyici tarafından gelen beğeni dolu yorumlarla da ortaya konmakta.

Dizinin adı O Kız ama herkes diziyi izlerken bu soruyu sordu: Kim o kız? 10

Kadir’in çocuk aklı ve sıcacık kalbiyle kucakladığı kızı Zeynep, halasının kolunu incitmesinden sonra onun yerine temizliğe gittiği evde Ozan’ın tacizine maruz kaldı. Halası tarafından susması istenen Zeynep, ertesi gün yine o eve gitmek zorunda kaldı. Yaşadığı gerginlik ve stres sonrası Ozan’ın kendisine ‘yanlış anladın’ baskısı yapmasıyla daha da gerilen Zeynep, Sitare’nin masum olduğunu bile bile kurduğu tuzak ile hayatını alt üst edecek bir sürece gidiyor!

Babasının yaşanan bu olayları nasıl algılayacağı, nasıl bir tepki verebileceği merakla beklenirken, dizinin ilk bölümünde Dilin Döğer’in oyunculuğu da ayrıca övgüler alıyor. Daha önce çok fazla deneyimi olmamasına karşılık O Kız dizisindeki performansı ile Dilin Döğer, kimi zaman deneyimli büyüklerinden de rol çalarak başarısını ortaya koymakta.

Dizinin adı O Kız ama herkes diziyi izlerken bu soruyu sordu: Kim o kız? 11

1995 doğumlu olan genç oyuncu, Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi Bölümü’nde okuyor. Aynı zamanda dans, müzik ve bale eğitimi de alan Döğer, ilk olarak 2021 yılında, ‘Ex Aşkım’ dizisinde Afife karakteriyle oyunculuğa başladı.
Ardından, ödüllü yönetmen Hiner Saleem’in, Goodnight Soldier isimli sinema filminde oynadı. O Kız dizisi, Dilin Döğer’in kariyerinde bir dönüm noktası olacak gibi görünüyor! Çok fazla tecrübesi olmamasına karşılık başarılı performansı ile genç oyuncu, şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş durumda…

Bu arada O Kız’ın 28 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak ikinci bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Zeynep ve Kadir’in dünyası adeta alt üst olacak!