Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran, Halil İbrahim Ceyhan, Haktan Zavlak… Genç kuşak, oyuncu abilerine fena fark attı!

Onur Seyit Yaran, Halil İbrahim Ceyhan, Haktan Zavlak… Genç kuşak, oyuncu abilerine fena fark attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Gençlik dizilerinin giderek ekranda daha çok yer almasının ardından genç kuşak oyuncular da kendilerini izleyenlere tanıtmaya başladı. Daha deneyimli oyuncu büyüklerinin önüne geçerek özellikle sosyal medyada çok konuşulmaya başladılar. Kadın oyuncular için de erkek oyuncular için de durum böyle. Yapılan sosyal medya ölçümlemelerinde bu durum açık bir şekilde ortaya çıkmakta.

Her hafta yayınlanan ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ kategorisinin ilk sıralarındaki isimler, son dönemde olduğu gibi yine ekranın gençlik dizilerinde oynayan oyuncular.  14-20 Eylül tarihleri arasında gelen ileti sayılarına bakılarak oluşturulan tablonun ilk sırasında Kardeşlerim dizisindeki Doruk karakteri ile çok sevilen Onur Seyit Yaran var.

Yaran, uzun süredir listedeki birinciliğini kimseye bırakmıyor. Onu takip eden isim ise Emanet dizisinin oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan. Oyuncu, rakiplerine göre daha ileri yaşta bir isim ancak oyunculuğa Emanet dizisi ile başladı.

Onur Seyit Yaran, Halil İbrahim Ceyhan, Haktan Zavlak... Genç kuşak, oyuncu abilerine fena fark attı! 8

Listenin 3. sırasında ise yine genç kuşak oyunculardan Haktan Zavlak yer alıyor. Yaz döneminde başlayan Tozluyaka dizisinin oyuncusu Zavlak. Yine bir başka genç kuşak oyuncu Bilal Yiğit Koçak da listenin 4. sırasında. O da Kardeşlerim dizisinin oyuncusu.

Caner Topçu da yaz sezonunda ekrana gelmeye başlayan ve halen devam eden Duy Beni dizisinin oyuncusu. Tablonun 6. sırasına kadar hep daha genç ve ismi yeni duyulan oyuncuların ağırlığı görülmekte. Genç kuşak oyuncuların abilerini sosyal medyada fena halde zorladıkları görülüyor!

Onur Seyit Yaran, Halil İbrahim Ceyhan, Haktan Zavlak... Genç kuşak, oyuncu abilerine fena fark attı! 9

En Popüler sıralamasına bu hafta 6. sıradan giren Tolga Sarıtaş, Baba dizisiyle ekranlara geliyor. Kendisini geçen 5 rakibinden daha deneyimli bir isim. Ancak genç kuşak oyuncular, son dönemde çok daha fazla popüler hale geldiler.

Burak Çelik de yine deneyimli bir isim. Senden Daha Güzel dizisinin finali ile birlikte konuşuldu son hafta. O da listeye 8. sıradan girmiş. Barış Arduç da keza diğer rakipleri karşısında geçmiş dönemlerin popüler isimlerinden birisiydi. Ancak o da listeye 10. sıradan girebildi.

Tabii listedeki bu sıralamada sezon dizilerinin henüz yeni yeni ekrana gelmeye başlaması da etkili. Yaz sezonundan gelen diziler daha avantajlı durumda sosyal medyada. İlerleyen haftalarda listede nasıl değişiklikler olacağını izleyeceğiz ama genç kuşak oyuncuların sosyal medyadaki popülerlik konusunda kendilerinden deneyimli ve büyük abilerini fena halde solladıkları da görülüyor…