Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi bitince Bali’ye giden oyuncular kervanına Melis Sezen de katıldı!..

Dizisi bitince Bali’ye giden oyuncular kervanına Melis Sezen de katıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Güzel oyuncu Melis Sezen de meslektaşı Burcu Özberk’in izinden giderek dizisinin çekimleri biter bitmez soluğu Bali’de aldı.

Aşk Mantık İntikam dizisi final yapar yapmaz kendisini egzotik adaya atan oyuncu Burcu Özberk’ten sonra Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Melis Sezen de Bali’nin yolunu tuttu.

Heyecanla takip edilen Sadakatsiz’in finaline sadece bir  bölüm kaldı.  60. bölümü ile ekrana veda etmeye hazırlanan Sadakatsiz dizisi 25 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak bölümüyle final yapacak.

Ünlü oyuncu  Melis Sezen de dizisinin final çekimlerini tamamladıktan sonra soluğu Endonezya’nın Bali Adası’nda aldı. Tatil pozlarını instagram hesabından paylaşan oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağdı.

Dizisi bitince Bali'ye giden oyuncular kervanına Melis Sezen de katıldı!.. 8

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı ‘Derin’i karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncunun Bali pozları hayranlarını mest etti.

Tropik adada iddialı kıyafetiyle poz veren Melis Sezen paylaşımına, ‘Nehrin kızıyım ben’ notunu düştü.

Dizisi bitince Bali'ye giden oyuncular kervanına Melis Sezen de katıldı!.. 9

Modacı Tuvana Büyükçınar imzalı elbisesiyle poz veren Melis Sezen’in paylaşımlarına takipçileri tarafından, ‘Su perisi’ ve ‘Deniz kızı’  gibi pek çok yorum yapıldı.

Sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettiren oyuncu Sadakatsiz’in finaline de damga vuracak. İzleyici, ‘Derin’in akıbetini merakla bekliyor. Sadakatsiz final bölümüyle, 25 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.