Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Eyüpoğlu, final yapacak Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ardından hangi bomba projeye hazırlanıyor?

Gökçe Eyüpoğlu, final yapacak Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ardından hangi bomba projeye hazırlanıyor?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon yayınlamaya başladığı MF Yapım imzalı dizisi Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, önümüzdeki hafta yayınlanacak 33. Bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Bir süredir dizi hayranlarının eleştirilerine konu olan Evlilik Hakkında Her Şey, son bölümlerde diziye katılan yeni oyuncularla birlikte bir reyting yükselişi sergilese de Fox TV yönetimine yeterli gelmediği için bu sezon final yapılan birçok dizi gibi önümüzdeki sezon olmayacak.

Dünyada beğeniyle izlenilen The Split dizisinin bir uyarlaması olan Evlilik Hakkında Her Şey’in senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu, Ayşe Canan Ertuğ ve Halil Ersan uyarlıyor. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Kılıç, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Altunorak ve Tülin Ece oynuyor.

Gökçe Eyüpoğlu, final yapacak Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ardından hangi bomba projeye hazırlanıyor? 7

Dizinin yeni sezonda devam etmeyeceğinin kesinleşmesinin ardında ilk proje haberi dizide Sanem Cevher karakterine hayat veren Gökçe Eyüpoğlu’ndan geldi. Daha önce yer aldığı Kadın dizisinde canlandırdığı ‘Ceyda’ karakteri ile geniş bir izleyici kitlesine oluşan oyuncu Ay Yapım’ın Netflix için hazırlıklarını sürdürdüğü “Kül” filminin kadrosuna katıldı.

Eyüboğlu filmde Lale rolüne hayat verecek ve Gökçe ile Kenan’ın aile dostu olarak seyirci karşısına çıkacak. Filmde Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Mehmet Günsür gibi başarılı oyuncular da yer alacağı daha önce belli olmuştu.