Ana sayfa Sosyal Medya Burak Yamantürk’ten Özge Özpirinçci romantizmi!..

Burak Yamantürk’ten Özge Özpirinçci romantizmi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Uzun yıllardır beraber olan oyuncu çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz yıl sürpriz yaparak, kızları Mercan dünyaya gelmeden önce evlenmişlerdi.

Özpirinçci’nin İlk Ve Son isimli dizisini çekerken hamile olduğunu öğrenmesi ve çekimlerin hızlandırılmasından sonra oyuncu, kızı doğmadan önce çalışmaya ara vermişti.

Kızları Mercan’a 6 aylık hamile olan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz yıl Eylül ayında Bozburun Yat Kulübü’nde 20 kişinin katıldığı sade bir nikâh töreni ile evlenmişlerdi.

Geçtiğimiz Aralık ayında kızlarını kucaklarına alan ünlü çift evliliklerinde de bir yılı geride bıraktı. Zaman zaman sosyal medyada birlikte paylaşımlarda bulunan çiftten Burak Yamantürk, son romantik paylaşımı ile adından söz ettirdi.

Burak Yamantürk'ten Özge Özpirinçci romantizmi!.. 7

Yakışıklı oyuncu, eşiyle fotoğrafını kalp emojisiyle instagram hesabında paylaştı. Kısa sürede çok sayıda beğeni alan fotoğrafa, Gonca Vuslateri ve Başak Dizer’in de aralarında bulunduğu ünlü isimler de yorum yaptı.

Şimdilerde bir projede yer almayan Özge Özpirinçci kızı Mercan’ın bakımıyla ilgilenmeye devam ediyor. Oyuncunun adı son zamanlarda hazırlıkları yeni başlayan Aile adlı dizide Kıvanç Tatlıtğ’a partner olarak geçiyordu ancak daha sonra Serenay Sarıkaya’nın dizinin başrolü olacağı haberleri basında yer aldı.