Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Mercan 1 yaşında! Özge Özpirinçci kızının doğum gününden o mutlu anları paylaştı…

Ve Mercan 1 yaşında! Özge Özpirinçci kızının doğum gününden o mutlu anları paylaştı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, uzun zamandır süren beraberliklerinin ardından geçtiğimiz yıl anne baba olmuşlardı. Kızları Mercan’ın doğumundan kısa bir süre önce sürpriz bir nikahla evlenen çift, 30 Kasım’da Mercan adını verdikleri çocuklarını kucaklarına aldılar.

2021 doğumlu olan Mercan’ı oyuncu çift sosyal medya hesaplarından sınırlı şekilde gösterdiler sadece. Hayranları, sevenleri için Mercan ile ilgili Özge Özpirinçci zaman zaman paylaşımlar yapmakta. Oyuncu, dışarıda gezdirirken ya da oynarken çektiği fotoğraflarını yayınlıyor ancak kızlarının yüzünü tam olarak göstermedi.

Minik Mercan, 30 Kasım’da 1 yaşına bastı. Özge Özpirinçci, kızları için düzenledikleri doğum günü partisinden arkadaşlarının paylaşımlarını kendi sosyal medya hesabında yayınlamayı tercih etti.

Ve Mercan 1 yaşında! Özge Özpirinçci kızının doğum gününden o mutlu anları paylaştı... 10

Doğum günü partisinde Mercan yerine pastanın paylaşımlarıyla bu özel günü paylaştı Özpirinçci’nin arkadaşları. Bu isimler arasında Berrak Tüzünataç da vardı. Özge Özpirinçci, bir başka arkadaşının paylaşımını yayınlayarak “Ve Mercan pastasıyla aşk yaşadı” yorumunu yaptı sadece.

Ve Mercan 1 yaşında! Özge Özpirinçci kızının doğum gününden o mutlu anları paylaştı... 11

Kızlarının ilk doğum gününü yakınları, sevdikleri ile kutlayan çift, birinci yaş gününde de Mercan’ı göstermeyi tercih etmediler.

Ve Mercan 1 yaşında! Özge Özpirinçci kızının doğum gününden o mutlu anları paylaştı... 12

Mercan’ın kime benzediği hayranları arasında büyük merak konusu bu arada! Özpirinçci, geçtiğimiz günlerde instagram paylaşımında kızı Mercan’ın yüzünün bir kısmını gösteren fotoğrafı yayınlamıştı. Bazı takipçileri bu fotoğrafla Mercan’ı babası Burak Yamantürk’e benzettiler.

Ve Mercan 1 yaşında! Özge Özpirinçci kızının doğum gününden o mutlu anları paylaştı... 13