Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Özge Özpirinçci romantizmde sınır tanımıyor!..

Oyuncu Özge Özpirinçci romantizmde sınır tanımıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Uzun yıllardır beraber olan oyuncu çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz yıl sürpriz yaparak, kızları Mercan dünyaya gelmeden önce evlenmişlerdi.

Kızları Mercan’a 6 aylık hamile olan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz yıl Eylül ayında Bozburun Yat Kulübü’nde 20 kişinin katıldığı sade bir nikâh töreni ile ilişkilerini resmileştirdi.

Geçtiğimiz Aralık ayında kızlarını kucaklarına alan ünlü çift evliliklerinde de bir yılı geride bıraktı. Zaman zaman sosyal medyada birlikte romantik paylaşımlarda bulunan sevilen çift hayranlarını mest ediyor.

Oyuncu Özge Özpirinçci romantizmde sınır tanımıyor!.. 7

Özge Özpirinçci son romantik paylaşımı ile adından söz ettirdi. Burak Yamantürk, 23 Aralık’ta 39 yaşına bastı. Özpirinçci eşinin doğum günü dolayısıyla yaptığı paylaşıma; “İyi ki” notunu düşüp kalp emojisi koydu.

Şimdilerde bir projede yer almayan Özge Özpirinçci kızı Mercan’ın bakımıyla ilgileniyor. Oyuncunun adı son zamanlarda hazırlıkları yeni başlayan Aile adlı dizide Kıvanç Tatlıtğ’a partner olarak geçiyordu. Diziyle ilgili anlaşma sağlanmış, hatta oyuncu da bu konuda açıklama bile yapmıştı. Oyuncunun hayranları gelişmeleri yakından takip ederken gelen bir haber şaşkınlık yarattı. Serenay Sarıkaya’nın dizinin başrolü olacağı haberleri basında yer aldı.

Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı dizideki ‘Devin’ karakteri için Serenay Sarıkaya’nın son anda tercih edilmesi, Özge Özpirinçi’ye yapılan büyük ayıp olarak da akıllarda kaldı.