Ana sayfa Dizi Haberleri Geçtiğimiz yıl bir sürpriz yapmışlardı, bir yıl oldu! Özge Özpirinçci’den Burak Yamantürk’e özel not!

Geçtiğimiz yıl bir sürpriz yapmışlardı, bir yıl oldu! Özge Özpirinçci’den Burak Yamantürk’e özel not!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Uzun yıllardır beraber olan Oyuncu çift Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz yıl kızları Mercan dünyaya gelmeden önce evlenmişlerdi. Özpirinçci’nin İlk Ve Son isimli dizisini çekerken hamile olduğunu öğrenmesi ve çekimlerin hızlandırılmasından sonra oyuncu, kızı doğmadan önce çalışmaya ara vermişti.

Çok sevdikleri Marmaris Bozburun’da geçtiğimiz yıl Eylül ayında evlendikleri ortaya çıkmıştı ikilinin. Kızları Mercan’a 6 aylık hamile olan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, Bozburun Yat Kulübü’nde sade bir nikâh töreni ve en yakınlarıyla evlenmişlerdi.

20 kişinin katıldığı tören, 18 Eylül günü yapılmıştı. Aynı gün sosyal medyada duyulan nikah sonrası iki oyuncunun düğün yapmak yerine sade nikah tercih etmelerini Özpirinçci, “Hamileyken düğün yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikâh olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil” sözleriyle ifade etmişti.

Geçtiğimiz yıl bir sürpriz yapmışlardı, bir yıl oldu! Özge Özpirinçci'den Burak Yamantürk'e özel not! 9

30 Kasım’da da kızları Mercan dünyaya geldi. Özge Özpirinççi, kızının yüzünü hiç göstermedi. Ancak merak eden hayranları için zaman zaman paylaşımlar yaptı.

Bu arada Özpirinçci, kızının doğumundan önce Netflix için çekilen Yakamoz S-245 isimli diziyle de uzun süre gündemde kaldı. Yeni sezonda Show TV’de yayınlanacak olan Aile isimli diziyle anılıyor şu sıralan Özge Özpirinçci. Kızları 1 yaşına girmeden setlere dönen oyuncu, doğumdan sonra hızla kilolarını da vererek şaşırtmıştı.

Özge Özpirinçci, geçtiğimiz gün 1. evlilik yıldönümleri nedeniyle aşağıdaki paylaşımı yaptı. Oyuncunun “1. yılımız kutlu olsun kocacım” mesajına beğeni yapanlardan birisi de Kıvanç Tatlıtuğ oldu…

Geçtiğimiz yıl bir sürpriz yapmışlardı, bir yıl oldu! Özge Özpirinçci'den Burak Yamantürk'e özel not! 10

Geçtiğimiz yıl bir sürpriz yapmışlardı, bir yıl oldu! Özge Özpirinçci'den Burak Yamantürk'e özel not! 11