Ana sayfa Dizi Haberleri Son üç projesinde Fox TV’de ekrana gelen Sinem Ünsal bir dizisinde daha hayal kırıklığı yaşadı!

Son üç projesinde Fox TV’de ekrana gelen Sinem Ünsal bir dizisinde daha hayal kırıklığı yaşadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin dikkat çekici isimlerinden biri olan Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisiyle büyük bir çıkış yapmıştı. Ancak başarılı oyuncunun sonraki projeleri istediği gibi gitmedi. Ünsal’ın Mucize Doktor’dan sonra rol aldığı ikinci dizi de reyting kurbanı oldu.

29 yaşındaki oyuncu oyunculuğa 2017 yılında Çoban Yıldızı dizisiyle yapmıştı. Siyah Beyaz Aşk ve Kızım dizilerinden sonra rol aldığı Mucize Doktor’la büyük bir çıkış yakalamıştı. Sinem Ünsal bu dizide canlandırdığı doktor Nazlı karakteriyle herkesin kalbini kazanmıştı.

Ancak Sinem Ünsal’ın Mucize Doktor’dan sonraki projeleri onun kadar başarılı olamadı. Başarılı oyuncu Mucize Doktor’un ardından yine bir Fox TV dizisi olan Elbet Bir Gün’de rol aldı. Ünsal bu dizide çok farklı bir karaktere imza attı. Ancak dizi reytingleri kötü gidince altıncı bölümde final yaptı.

Son üç projesinde Fox TV’de ekrana gelen Sinem Ünsal bir dizisinde daha hayal kırıklığı yaşadı! 7

Bir süre sonra Sinem Ünsal bir kez daha Fox TV’nin bir dizisinde rol aldı. Bu yaz başında ekrana gelmeye başlayan Gizli Saklı isimli dizide Sinem Ünsal, başrolü Halit Özgür Sarı ile paylaştı. Ünsal bu kez karşımıza gizli polis olarak çıktı.

Çarşamba akşamları ekrana gelen Gizli Saklı dizisinin en son altıncı bölümü yayınlandı. Ancak reytingler çok büyük hayal kırıklığıydı. Reytinglerde düşüş eğilimi gösteren Gizli Saklı, ortalamanın çok altında aldığı puanla sıralamanın dördüncüsü oldu. Bu durum izleyicilerin, acımasızlığıyla bilinen Fox TV’den gelecek kötü haber için bekleyişe geçmesine neden oldu.

Kötü haber nihayet geldi. Buna göre en son çarşamba akşamı altıncı bölümüyle ekrana gelen Gizli Saklı dizisi sekizinci bölümüyle ekranlara veda edecek. Gizli Saklı’nın final bölümü 3 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanacak. Gizli Saklı’nın da erken final yapmasıyla Sinem Ünsal bir kez daha reytingin kurbanı oldu.