Ana sayfa Sosyal Medya Ve Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çifti, kızları Mercan’ın yüzünü ilk kez gösterdi! İşte Mercan…

Ve Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çifti, kızları Mercan’ın yüzünü ilk kez gösterdi! İşte Mercan…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çiftinin kızları Mercan, 1 yaşını 30 Kasım’da doldurmuştu. Hayranları ünlü çiftin kızlarının fotoğrafını çok uzun süre bekledi. Zaman zaman Mercan’ın yüzünü göstermeden bazı fotoğrafları yayınlamıştı Özge Özpirinçci ancak ilk kez yaptığı paylaşımla Mercan’ı gösterdi!

Yaz dönemini Bodrum’da geçiren çift, Mercan ile zaman zaman fotoğraflar yayınladı. Fakat Mercan’ın yüzünü kimse göremedi! Özge Özpirinçci’nin hayranları merakla küçük kızlarını paylaşmalarını beklerken aşağıdaki fotoğrafla bir kaç ay önce güzel bir sürpriz yapmıştı çift.

Ve Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çifti, kızları Mercan'ın yüzünü ilk kez gösterdi! İşte Mercan... 10

Kızlarını göstermemek için özel bir çaba harcayan ve medyadan uzak büyüten iki oyuncu, son olarak verdikleri bir kararla herkesi sevindirdiler! Büyük merak da sonunda bitmiş oldu!

Mercan’ın yüzünün yarısını gösterdikleri fotoğraflardan hayranları, küçük kızlarının en çok kime benzediği konusunda pek çok tahmin yürütmeye çalıştılar. Sonunda ise beklenen fotoğraf geldi!

Özge Özpirinçci bir otel reklamı için kızı ve eşiyle birlikte poz verdi. Karlar içinde yapılan çekimlerden gelen bu pozlar, ikilinin hayranlarını çok heyecanlandırdı!

 

Ve Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çifti, kızları Mercan'ın yüzünü ilk kez gösterdi! İşte Mercan... 11

Sonunda Mercan’ı görme şansını bulan hayranları, fotoğrafa binlerce yorum ve beğeni yaparken, aynı zamanda meslektaşı olan pek çok ünlü isim de bu fotoğraflara kalp ve nazar boncuklu emojiler ve güzel dilekleri ile katkıda bulunmaya devam ediyorlar…

Ve Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çifti, kızları Mercan'ın yüzünü ilk kez gösterdi! İşte Mercan... 12

Özge Özpirinçci, instagram hesabından yaptığı paylaşıma “Sizinle her maceraya varım” diyerek Bolu Kartalkaya’da bulunan bir otelde hem tatil yapıp hem de otelin reklamında yer aldıkları pozlarıyla hayranlarını selamladı.

Ve Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çifti, kızları Mercan'ın yüzünü ilk kez gösterdi! İşte Mercan... 13

Aralarında Doğa Rutkay, Hazal Kaya, Özge Özder, Berrak Tüzünataç, Müge Boz, Hülya Duyar, Seray Kaya, Rojda Demirer gibi pek çok ünlü ismin de bulunduğu isimler çiftin çocuklarıyla fotoğraflarına yorumlar yaptılar…