Ana sayfa Dizi Haberleri 3 başarılı kadın Bahar dizisiyle büyük bir değişimin de fitilini ateşledi!

3 başarılı kadın Bahar dizisiyle büyük bir değişimin de fitilini ateşledi!

tarafından ker_def

Bahar dizisinde başrolde Demet Evgar bulunuyor ve oyunculuk yeteneleri ile yine harikalar yaratıyor.

Yönetmen koltuğunda ise Yasak Elma ve Sadakatsiz gibi milyonların kalbini kazanan yapımların yönetmeni olan Neslihan Yeşilyurt bulunuyor.

Dizinin yapımcısı ise son yılların başarılı kadınlarından birisi olan Asena Bülbüloğlu… Yani 3 kadının ortaya koyduğu büyük sinerji, yan faktörlerin de bir araya gelmesi ile birlikte Bahar dizisine müthiş bir başarı olarak yansıdı.

Bahar dizisinin elde ettiği reytingler ile 2023-2024 sezonunun en iyi sonuçlarını aldığını, yayınlanan ilk 7 bölümü ile bir anda muhteşem bir sıçrama yaptığını, hikayenin milyonlarca izleyiciyi gönüllerinden yakaladığını hemen hatırlatalım.

Bu önemli başarının arkasında 3 kadının güçlü sinerjisi yer alıyor. Tabii ki başrolde yer alan Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy ve Ecem Özkaya ile birlikte tüm oyuncu kadrosu, senaryo grubu ve teknik ekibin de böyle büyük başarıda çok önemli payları bulunuyor.

Bahar dizi projesinin ekrandaki televizyon dizileri açısından nasıl bir değişime neden olduğu konusunda Demet Evgar şu sözleri ile dikkatleri çekti:

”Değiştirdi bile; bizde tabiri caizse tutan, izleyicinin kabul ettiği işler hemen bir ‘akım’ olarak kabul ediliyor ve aynı türün farklı tonlarında pek çok iş izliyoruz. Bahar, patriyarka düzenine dayanan dizilerin egemenliğinde gerçekten çiçek gibi açtı. Salt ‘kadın işi’ dememiz mümkün değil. Evet, dümende bir kadın var ama aslında dümende hayatın kendisi var. Salt komedi de, trajedinin içindeki mizah da, kötücülük de, iyileştiricilik de tüm bu nosyonlar bir ağacın dalları misali Bahar’da can buluyor.”