Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisinde başarının altında yatan detaylar bir bir ortaya çıkıyor!

Bahar dizisinde başarının altında yatan detaylar bir bir ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

Show TV ekranında yayınlanmakta olan Bahar dizisi, son dönemin en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor. Çift haneli reytingler elde etmesinin yanı sıra, sezonun en iyi oranlarını alarak tüm rakiplerinin önüne geçen Bahar dizisi, televizyon izlemeyen birçok kişiyi de ekrana çekmeyi başarabilen bir yapım olarak anılmaya başlandı.

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy ve Ecem Özkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde günümüz dünyasına yakın olayların güçlü bir duygu eşliğinde anlatılması çok etkili oldu.

Kadın ile erkek ilişkisine farklı bakış açısı getirmesi, izleyenlerin kendinden birçok şey bulması Bahar dizisinin başarısındaki önemli nedenler olarak gözüküyor.

Bahar dizisinin yapımcısı olan Asena Bülbüloğlu’nun sözleri de oyuncu kadrosunun ne kadar başarılı bir seçim olduğunu ortaya koydu.

Asena Bülbüloğlu, kadro konusunda şu bilgileri paylaştı:

”Oyuncu kadrosu o kadar kolay kuruldu ki… Ben daha formatı izlerken bu karakter Demet Evgar, kocası da Mehmet Yılmaz Ak dedim. Ve inanın ikisi de işi çok sevdi ve hemen kabul ettiler. Demet’in çok küçük bir kızı var. Daha uzun süre dönmem diye düşünürken, işi çok sevip aramıza katıldı. Buğra için o dönem hazırlığını yaptığımız başka bir işi teklif etmiştik. Fakat o işi erteleyince, hadi dedim, gel Bahar’a.”

Bahar’ın yönetmeni Neslihan Yeşilyurt da bu önemli başarının dikkat çeken faktörlerinden birisi olarak gözüküyor.

Yasak Elma’da çok başarılı olduktan sonra Sadakatsiz dizisinde de önemli bir çıkış sergileyen Neslihan Yeşilyurt, Bahar dizisinin bu önemli başarısındaki gizli kahramanlardan birisi olarak gözüküyor.

Neslihan Yeşilyurt, hikaye ile ilgili verdiği bir detay ile de Bahar dizisinin ne kadar izleyiciyle güçlü bir bağ kurduğunu anlatmış oldu:

”Bahar ve Timur’un yaşadıkları ev, orijinalde böyle düşünülmemiş ama ben eskiden alınmış ve içine yenilik anlamında da çok fazla dokunulmamış bir ev seçtim. Bu hem Timur ve Nevra’nın varlıklı ama cimriliklerinin altını besliyor, hem de ev bir şekilde konuşuyor. Ahşap döşemelerden gelen sesler vs.”