Ana sayfa Dizi Haberleri Ümit Kantarcılar diziler konusunda önemli bir karar aldı!

Ümit Kantarcılar diziler konusunda önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödüllerinde ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünün sahibi oldu. En son Kazara Aşk isimli romantik komedi dizisinde rol alan Ümit Kantarcılar bugüne kadar birbirinden farklı rolleri ile dikkatleri çekti.

2010 yılından bu yana setlerde yer alan Ümit Kantarcılar, genellikle komedi rolleri ile hatırlanıyor. Küçük Sırlar dizisindeki Erkan karakteri dizi setlerine adım atan oyuncu, Kanatsız Kuşlar dizisindeki Onur karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Vuslat isimli yapımdaki Kerem karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazanan Ümit Kantarcılar, Kazara Aşk ile de romantik komedi deneyimi yaşadı. Yaz döneminde başlayan bu dizi, düşük reytingler nedeniyle 13. bölümde yayından kaldırıldı.

Ümit Kantarcılar diziler konusunda önemli bir karar aldı! 7

En iyi erkek oyuncu ödülünü aldığı törende ünlü oyuncu diziler konusundaki tercihini de açıkladı. Oyuncu, artık dram yapımlarında yer almak istiyor.

Geceye şıklığı ile de damga vuran başarılı oyuncu şunları söyledi: “Burada olmaktan çok mutluyum. Bugüne kadar bir çok projenin içinde bulundum ama her karakterin yeri farklı, hepsi benim gelişimime katkı sağladı. Komedi benim kariyerimde biraz daha ağır bastı ama artık dram oynamak istiyorum. Bu sezon iyi bir dram projesi ile ekranlara gelmek istiyorum.”