Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay çok saçma buldu ama binler akın ediyor!

Doğa Rutkay çok saçma buldu ama binler akın ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 3 günlük Finlandiya tatilini tamamladı. Karlar ülkesinde çeşitli maceralar yaşayan ve birçok detayı da sosyal medyadan paylaşan Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal ile mutlu günler geçirdi.

Yurda dönen ve Güldür Güldür Show’un provalarına da katılmaya başlayan Doğa Rutkay, Finlandiya’dan veda paylaşımında ise saçma bulduğu bazı detayları hayranlarına anlattı.

Finlandiya’da yapılan çeşitli yarışmalardan ve etkinliklerden bahseden oyuncu, “Nasıl saçma” diyerek de bazılarını anlamakta zorlandığını ima etti.

Ünlü oyuncunun saçma bulduğu etkinliklere her yıl binlerce insanın katıldığını hatırlatalım.

İşte Rutkay’ın paylaşımı: (İmla düzenlemesi yapmadan aynen yayınlıyoruz)

Her yaz, Sonkajarvi’de gerçekleşen eş taşıma yarışmasından bahsetmiştim???? Savonlinna’da her yıl Ağustos ayında Nokia’nın ev sahipliği ile gerçekleşen Dünya Cep Telefonu Fırlatma Şampiyonası???
Nasıl saçma?

5 dakika içerisinde kaç adet sivrisinek yakalanır bilinmez ama Finler 20-30 arası bir sayıya ulaşarak her yıl Mosquito Swatting adını verdikleri bir şampiyona düzenliyor!!???? Özellikle Helsinki’de popüler olan Buzda Yüzme Etkinlikleri, çıplak veya giyinik olarak yapılır????Finlandiya aynı zamanda çıplak olarak özgürce girebileceğiniz çeşitli plajlara sahipken en bilineni başkent Helsinki’de yer alan Pihlajasaari Plajıdır!

Snowshoe Futbol Dünya Kupası!
Fin Sauna Dünya Şampiyonası, Ağustos ayında Heinola’da gerçekleşen, nemli ve sıcak ortama ne kadar süre dayanabileceğinizi test edebileceğiniz popüler bir yarışmadır????

Dünya Bataklık Futbolu Şampiyonası??
Her yıl Temmuz ayında Kuopio’da gerçekleşen Fin Lehçesi Konuşma Şampiyonası! Hadi bu neyse!
Finlandiya’dan bildirilerim bu kadar! Yurda döndüm???????? Şu fotoyla kar tatilinin son noktasını da koyuyorum⛷⛸⭐️