Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’de hiç sevilmedi ama TRT dizisinde moral buldu!

Sen Anlat Karadeniz’de hiç sevilmedi ama TRT dizisinde moral buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülper Özdemir, Sen Anlat Karadeniz dizisine sonradan katılan isimler arasında yer almıştı. Oyuncu, 17 bölüm dizide kaldı. Hazan karakterine hayat veren oyuncuyu dizinin hayranları bir türlü kabul etmedi.

Gülper Özdemir hakkında sosyal medyada ağza alınmayacak düzeyde ifadeler kullanıldı, oyuncuya çok ağır sözlerle linç kampanyaları yapıldı. Özdemir ise yaşanan tüm bu olayları görmezden gelip sadece işine baktı.

Gülper Özdemir, şimdilerde TRT1 ekranında hazırlıkları başlayan Hay Slutan isimli dizide rol alıyor. Yakında izleyicilerle buluşması beklenen projede Özdemir’in Çetin Tekindor ile birlikte aynı sette yer alması kariyeri adına büyük bir gelişme.

Sen Anlat Karadeniz’de belki sevilmedi ama yeni rolünde izleyicileri etkilemesi şaşırtıcı olmayacaktır. Dizide Sofya karakterine hayat veren oyuncu, tarihi bir proje olması nedeniyle de önemli bir deneyim yaşayacak.

İslam tarihinin önemli isimlerden biri olan tasavvuf âlimi Abdülkadir Geylani’nin hayatının anlatıldığı dizide barış çağrısı yapan Geylani, izleyicileri de çok etkileyeceğe benziyor.

Çetin Tekindor ve Gülper Özdemir’in yanı sıra; Kevork Malikyan, Cemal Toktaş ve Kerem Arslanoğlu da dizide başrollerde bulunuyor.