Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğa Rutkay mavi kapılar hastası! Şebnem Bozoklu’nun gün batımı heyecanı!

Doğa Rutkay mavi kapılar hastası! Şebnem Bozoklu’nun gün batımı heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, tatil pozları ile farkını sergiliyor. Şebnem Bozoklu ise Cunda’da eşi Kanat Atkaya ile birlikte gününü gün ediyor. İşte ünlü oyuncuların son paylaşımları…

Güldür Güldür Show’un Yeter’i olarak ekranda izleyicileri güldüren Doğa Rutkay tatil günlerinin rehavetini yaşıyor. Ünlü oyuncu, Çeşme’den bir paylaşımla göz doldurdu. Kıyafeti ile farklı tarzını sergileyen oyuncu, Alaçatı Hacımemiş’teki mavi kapı evlerin önünden fotoğrafını yayınladı. Doğa Rutkay, “Şu kapı önlerinde bir fotoğrafım daha olmadan gidemem köyümden” diye yazdı. Oyuncu, 1998 yılından bu yana da sürekli buraya geldiğini de belirtti. Elbisesinin de çok yakıştığını belirten hayranları, ünlü oyununun tarzını beğendiklerini dile getirdiler.

Doğa Rutkay mavi kapılar hastası! Şebnem Bozoklu'nun gün batımı heyecanı! 8

En son atv ekranında Gel Dese Aşk isimli dizide izleyici ile buluşan Şebnem Bozoklu da tatiline devam ediyor. Dizinin iptal olmasının ardından daha uzun süre tatil yapma fırsatı bulan ünlü oyuncu, eşi Kanat Atkaya ile mutluluğunu da her fırsatta sergiliyor.

Ayvalık Cunda’da gün batımı pozunu paylaşan oyuncu, Günün en güzel saatleri bunlar” notunu da fotoğrafına iliştirdi.

Doğa Rutkay mavi kapılar hastası! Şebnem Bozoklu'nun gün batımı heyecanı! 9