Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinde tango sahnelerinin asıl kahramanı başka birisi!

Bay Yanlış dizisinde tango sahnelerinin asıl kahramanı başka birisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Bay Yanlış’ın 7. bölümünde yer alan tango sahnesi büyük beğeni topladı. Can Yaman ve Özge Gürel’in başarılı performansı ile anlam kazanan bu sahneyi izleyiciler de çok beğendi.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda her iki oyuncunun da tangoyu etkileyici şekilde sergilemeleri takdir topladı. Can Yaman’ın annesin Güldem Yaman ile dizinin çekimleri öncesinde tango denemeleri yaptığı biliniyordu.

Özge Gürel de başarılı performansı ile partnerinin annesinden olumlu not aldı.Güldem Yaman, instagram hesabından yaptığı paylaşımda şöyle yazdı: “İşlerine gösterdikleri saygı ve özenli çalışma için oğlum Can Yaman ve partneri Özge Gürel’i tebrik ederim. İzledim. Her 2 oyuncuyu da hayranlıkla izledim.”

Bay Yanlış dizisinde tango sahnelerinin asıl kahramanı başka birisi! 9

Ancak dizideki bu tango performansının perde arkasında başarının bir başka mimarı vardı. Arjantin Tango Eğitmeni olan Özgür Sarı, bu sahnenin ortaya çıkmasında büyük bir emek sergiledi. Güldem Yaman da bu duruma dikkat çekerek, “Aşkın dansı tango çalışmaları için hocamız Özgür Sarı’nın emeği büyük” diye not bıraktı.

Bay Yanlış dizisinde tango sahnelerinin asıl kahramanı başka birisi! 10

Can Yaman, pantneri Özge Gürel’in yanı sıra annesi Güldem Yaman ve Özgür Sarı ile birlikte fotoğraflarını yayınladı. Oyuncu, “Annem ve Özgür Sarı sayesinde” diyerek de onlara teşekkür etti.

Bay Yanlış dizisinde tango sahnelerinin asıl kahramanı başka birisi! 11