Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay reklamını yapınca sordular: Tavsiye ettiğini kendin yapıyor musun?

Doğa Rutkay reklamını yapınca sordular: Tavsiye ettiğini kendin yapıyor musun?

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, televizyonun en sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’da oynayan Doğa Rutkay, şimdilerde bir reklam filminde oynuyor.

Televizyongazetesi/Detay – Aynı zamanda ikiz bebek annesi olan Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından çocuklarıyla, onların gelişimleriyle, keyifli anlarıyla ilgili paylaşımlar yaparken, aynı zamanda da faydalı bilgiler vermeye de devam ediyor.

Doğa Rutkay, son olarak yer aldığı Saka Su markasıyla ilgili reklam filmini instagram sayfasından paylaştı.

Rutkay’ın bu paylaşımına pek çok takipçisi o markayı kullandığını ifade ederken, kimileri de başka marka suları önerdiler birbirlerine.

Bu arada bazı takipçilerinin de Doğa Rutkay’a, reklamında yer aldığı ve herkese önerdiği bu suyu gerçekten kendisinin de içip içmediğini sordukları dikkat çekti.

Yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin çok sevdiği ve güvendiği bir isim olan Doğa Rutkay’ın, reklamında oynadığı için mi yoksa kendisi de kullandığı için mi o suyu tavsiye ettiklerini anlamaya çalışıyorlar.

Doğa Rutkay bu sorulara yanıt verir mi bilinmez ama kimi takipçilerinin de reklamdaki plastik damacanaya dikkat çekip sağlıklı olanın cam şişe olduğunu vurguladıkları da görülüyor.

#Sakasu filmimiz yayında ?
Emeği geçen tüm ekibe teşekkürler ederim.
@happypeopleprojectistanbul ?
@peramagorsel

 

Doğa Rutkay reklamını yapınca sordular: Tavsiye ettiğini kendin yapıyor musun? 7