Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay ve Pelin Akil’in paylaşımına bakanlar aynı duyguları yaşıyor!

Doğa Rutkay ve Pelin Akil’in paylaşımına bakanlar aynı duyguları yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü kadın oyuncu Doğa Rutkay ile Pelin Akil hem kariyer yapıyor hem de çocuklarını büyütüyor. İkisi de yoğun çekim takvimi içinde, mümkün olduğunca çocuklarına da vakit ayırmaktan geri durmuyor.

Doğa Rutkay ve Pelin Akil instagram’da yayınladıkları fotoğraf ile takipçilerine aynı duyguları yaşattı. Güldür Güldür Show’da Yeter karakteri ile izlediğimiz Doğa Rutkay kızı Piraye ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaştı. Oyuncu, “Söyleyeceklerim bu kadar #kardeş” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Anne – kızın bu halleri hayranlarına kalp bıraktırırken, Dolunay Soysert, “Başka söze ne hacet” diye yorum bıraktı.

Doğa Rutkay ve Pelin Akil'in paylaşımına bakanlar aynı duyguları yaşıyor! 8

Pelin Akil, atv ekranında 6.sezonuna başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli iddialı diziye Bahar karakteri ile katılmıştı. Diziye etkili bir giriş yapan oyuncu, zamanının önemli bir bölümünü sette geçirmek durumunda.

Alin ve Lina isimli ikiz kızları bulunan Pelin Akil de çocukları ile birlikte mutluluk pozu verdi. Oyuncu, meslektaşı Doğa Rutkay gibi hayranlarına kalp bıraktırdı.

“Bu bir aşk hikayesi” dedirten her iki ünlünün paylaşımına binlerce beğeni, dilekler ve iltifat içerikli yorumlar geldi.

Doğa Rutkay ve Pelin Akil'in paylaşımına bakanlar aynı duyguları yaşıyor! 9