Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu’nun Menajerimi Ara’dan başka bir sürprizi daha var!

Ahsen Eroğlu’nun Menajerimi Ara’dan başka bir sürprizi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterine çok iyi oturan ve izleyicilerin de sempatikliği ve doğallığı ile çok beğendiği Ahsen Eroğlu, kariyer basamaklarını hızlı hızlı çıkıyor. Pazar akşamları Star TV’de yayınlanmakta olan dizi, iyi reytingleriyle de başarılı bir dönem geçiriyor.

Bu dizi sayesinde daha geniş kitlelere ulaşma şansı bulan oyuncu, bu fırsatını da iyi değerlendiriyor. Rol yeteneği ile takipçilerinden takdir olan Ahsen Eroğlu, sadece dizilerde yok… Tiyatro sahnesinde de yer alan ünlü oyuncu, takipçilerine yeni oyunu hakkında bilgi verdi.

Varlık isimli oyunun bugün saat 20.00’da online.iksv.org üzerinden takip edilebileceğini hatırlatan Ahsen Eroğlu, “Herkese merhaba. Varlık bugün saat 20:00’de, 24. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında yayında! 14 Kasım – 01 Aralık tarihleri arasında online.iksv.org üzerinden dinleyebilirsiniz” diye yazdı.

Aksel Bonfil’in yazıp yönettiği oyunda Ahsen Eroğlu’nun yanı sıra; Cengiz Bozkurt, Esra Dermancıoğlu ve Salih Bademci de yer alıyor.

Ahsen Eroğlu'nun Menajerimi Ara'dan başka bir sürprizi daha var! 7