Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde artık saçmaladıkları bu sahneden belli!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde artık saçmaladıkları bu sahneden belli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları tv8’de yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin fragmanını izleyenler, isteme sahnesiyle şoke olmuştu. Barış, ailesini de yanına alıp Zeynep’lerin evine gidince herkes kız isteme sahnesi yaşanacağını sanmıştı. Ancak dizinin senaristleri adeta sağ gösterip, sol vurdu…

Dün akşam yayınlanan dizinin 30. yeni bölümünde herkes merakla bu sahneyi bekledi. Amcası, ablası, kardeşi ve çiçekleri ile Barış kapıda belirince herkes şaşkına döndü. Bir de Ali Rıza amca söze kız istermiş gibi girince ortalık şenlendi.

Sakine, daha Ali Rıza amcanın sözü bitmeden “Vermem, kızı mı vermem” diyerek çıkıştı. Herkesi fena halde şaşırdı. Ancak konu Barış’a Zeynep’i isteme değildi. Fragmanlarda sahnenin bir bölümünü izleyenler, merakla beklemişti ama tam bir ters köşe yapıldı.

Ali Rıza amca sözünü tamamladı ve Sultan hanımı ile Emine’yi yeniden evlerinde görmek istediklerini söyledi. Yani bu ziyaretin sebebi Zeynep’i istemek değildi, Sultan’ı ve Emine’yi eve yeniden davet etmek idi…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde artık saçmaladıkları bu sahneden belli! 7

İşte bu sahne ile hem gerilen hem de bir hayli gülen Doğduğun Ev Kaderindir hayranları, Sakine’nin tavırlarına ise sinir oldu. Sakine’nin yine her şeyi berbat eden sözleri de ekran başındaki izleyicilere kriz yaşattı. Ev halkının garip tavırları ve şaşkınlıkları da bir o kadar ilginç oldu.

Ebru Cündübeyoğlu’nun canlandırdığı Özlem karakterinin “Ev tam bir tımarhane” sözünü hatırlatan dizi hayranları, bunun hiç de yanlış olmadığını belirten yorumlar yaptı.

Zeynep’in Sakine’den uzaklaşmasını isteyen dizi hayranları, “Gittikçe Sakine’ye benziyor” diye eleştiride bulundu.

Bazı dizi hayranları ise bu sahneyi çok saçma buldu. Gerçek hayatta böyle bir olayın yaşanmayacağını vurgulayan izleyiciler, Sultan ile kızını evlerinde çalışmaları için böyle bir isteme olayının yaşanmasını dizinin saçmalaması olarak yorumladı.