Ana sayfa Sosyal Medya Sakine’nin diplomalı hali Zeynep! Doğduğun Ev Kaderindir’de can yakan tespit!

Sakine’nin diplomalı hali Zeynep! Doğduğun Ev Kaderindir’de can yakan tespit!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir, son yayınlanan 30. bölümü ile iyi reytingler aldı. Dizinin güçlü bir hikayesi ve etkili oyunculuk performansları bulunuyor. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizide izleyicileri rahatsız eden gelişmeler de yaşanıyor…

Zeynep ve Barış’ın aşk hikayesinde güçlü gelişmeler bekleyen dizinin hayranları, Zeynep’in bocalamaları ile sinir krizleri geçirmeye başladı. Demet Özdemir’in önceki bölümlerde sergilediği güçlü ve kendi ayaklarının üzerinde duran Zeynep gitti, yerine sürekli bahaneler üreterek, bir türlü dik durmama çabası sergileyen bir karakter geldi.

Mehdi’nin hapse düşmesi ve burada yaşadıkları konusunda kendisini suçlu hisseden, geçmişinden gelen ve vicdanının da yönlendirmesi ile kendi geleceğini bile riske atan Zeynep, izleyicileri artık fazlasıyla kızdırmaya başladı.

Kimi dizi hayranları, “Barış’ı hak etmiyor” diyerek Zeynep’e karşı tavır almaya başladı. Kimi dizi hayranları ise Emine’nin şu sözünü sosyal medyaya taşıdı: “Sakine annenin diplomalı haline dönüşmek için mi bu kadar okudun Zeynep?”

Barış’ın Zeynep’e fazla güvenmenin cezasını çekeceği kimin aklına gelirdi ki… Sevgisini sergileyen, güvenini ortaya koyan, hatta canını bile Zeynep için tehlikeye atan bir Barış karakteri ortadayken, dizi hayranları suçu Zeynep’e buluyor.

“Herkese prenses, Barış’a şeytan. Maşallah kızımıza, herkese uyguladığı bu mükemmel merhameti bir Barış’a uygulamadı. İşi gücü yalan dolan. Hasta bu Zeynep, kronik yalancı” diye yorum yapan Doğduğun Ev Kaderindir hayranları isyanlarını kelimelere dökerek binlerce mesaj paylaştı.

Sakine'nin diplomalı hali Zeynep! Doğduğun Ev Kaderindir'de can yakan tespit! 10

Bir dizi hayranının şu eleştirilerine ise birçok kişi de destek verdi. İzleyici diyor ki: “Farkında mıyız Barış, nerdeyse Zeynep için ölümü göze alıyor. Onun bunca saçmalığına güler yüz gösteriyor ve deli gibi sevgisini gösteriyor. Zeynep hanımsa sanki umursamıyor. Barış’ı sanki sevgilisi değilmiş gibi sürekli bir idare etmeler, ayıp olmasın diye yanında kalmalar falan… Mehdi içinse onu işe gitmesin diye eve kilitleyen, neredeyse öldüren adam içinse gecesini gündüzüne katıyor. Sanki avukat değil, dedektif gibi ortalığı kasıp kavuruyor. Cidden bir de geçmiş bunun adına vicdan, mecburiyet falan diyor. Açık ara salaklık ama bu durum maalesef.”

İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hayranlarının sosyal medyada yer alan yorumlarından bazıları:

Sakine'nin diplomalı hali Zeynep! Doğduğun Ev Kaderindir'de can yakan tespit! 11 Sakine'nin diplomalı hali Zeynep! Doğduğun Ev Kaderindir'de can yakan tespit! 12 Sakine'nin diplomalı hali Zeynep! Doğduğun Ev Kaderindir'de can yakan tespit! 13