Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde senaristler yol ayırımında, Mehdi’nin kaderi çiziliyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde senaristler yol ayırımında, Mehdi’nin kaderi çiziliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hikayesi beklenmedik gelişmelerle birlikte ilerliyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolündeki diziye Barış karakteri ile Engin Öztürk’ün katılması birçok şeyi şimdiden değiştirdi bile…

Zeynep’e verdiği öğütler ile aslında onu akıllı bir şekilde hem kendine çeken hem de Mehdi’den uzaklaştırmaya çabalayan Barış, bir de 22.bölümde Zeynep’in elini tutunca niyetini de belli etmiş oldu. Zeynep’i gözüne kestiren Barış, akıllı ve başarılı birisi. Ancak, kendi halinde mahallesinde mutlu mesut yaşayan Mehdi’nin senaristler tarafından takıntılı bir psikopata doğru çekildiği düşünülür ise, Barış’ın ileride nasıl birisine dönüşeceğini düşünmek de gerekiyor.

Mehdi karakterinin psikopatlaşmaya doğru ilerlediği ve yavaş yavaş karikatürize bir karaktere doğru dönüşmeye başladığı şu günlerde, Barış öne çıkartılıyor. Mehdi ve Barış karşılaşması 22. bölümde kendisini gösterecek. Barış bu karşılaşmaların bir tesadüf olmadığını belirterek, Mehdi’ye ne yapmaya çalıştığını anladığını ifade ediyor.

Zeynep’in etrafından ayrılmayan Mehdi, artık takıntılı birisi olarak mimlendi. İzleyici, onun tavırlarından rahatsız. Zeynep hikayenin asıl karakteri. Mehdi ise artık yan karakter konumunda. Yani Zeynep kendi yolunda yürüyecek ise Mehdi’nin hikayede önümüzdeki haftalarda çıkması bile düşünülebilir.

Senaristler bir anda Zeynep’e büyü yapıp da yeniden onu Mehdi’ye döndürmek gibi bir hata yapmayacak ise, İbrahim Çelikkol’un dizideki öneminin azalması gerekir. Engin Öztürk’ün canlandırdığı Barış’ın da artık hikayede asıl erkek karakter olması beklenir.

İşte bu noktada dizinin bir yol ayrımıında olduğu da görülüyor. Balakım senaristler düzeni nasıl sağlayacak, izleyiciyi de yeni gelişmelere nasıl adapte edecek? İşte 2 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan 22. bölümden ilk fragman: