Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden büyük tüyo!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden büyük tüyo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında 25 Aralık Çarşamba günü ilk bölümü ile ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2.yeni bölümünü 15 Ocak tarihinde izleyebilirsiniz. Dizide Faruk karakterine hayat veren Engin Hepileri’nin verdiği bir bilgi ileriki bölümler için bir tüyo barındırıyor.

Zeynep’in aşkı Faruk karakteri Mehdi’nin araya girmesi ile bir anda aşkının elinden uçup gitmesini yaşlı gözlerle izlemek durumunda kalmıştı. Aslında izleyiciler için Faruk’un içine düştüğü durum büyük bir haksızlık… İdeal erkek profili çizen Faruk, ilerleyen bölümlerde bambaşka birisi olacağa benziyor.

Engin Hepileri, Posta gazetesindeki röportajında dizinin gelecek bölümlerine yönelik karakteri hakkında bir detay paylaştı.

Hepileri, “Elbette değişik katmanları olacak karakterin. Hatta ilk bölümlerde göreceğimiz ‘ideal erkek’ profili değişerek derinleşecek. Oynadığım her karakterin bir yolculuğu olmalıdır diye düşünürüm ki seyirci de bu yolculuğu takip eder. Faruk da yolculuğu olan bir adam. Olacakları hep beraber izleyeceğiz” diye konuştu.

Bu sözlerden anlaşılan Faruk karakterinin ötesinde bambaşka noktalara doğru sürüklenecek.