Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Engin Hepileri’nin hayatına hayat katan insan!

Engin Hepileri’nin hayatına hayat katan insan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Hepileri, 1999 yılında Yılan Hikayesi dizisinde bir polis karakteri ile ekranlarla buluştu. Sonrasında ise birbirinden başarılı birçok projede yer aldı.

7 Numara, Hürrem Sultan, Gönülçelen, Yaprak Dökümü, İntikam, Kara Ekmek, Gülizar, Kimse Bilmez ve şimdilerde de Doğduğun Ev Kaderindir… Tanınan dizilerinin yanı sıra birçok farklı yapımda da boy gösteren Engin Hepileri’nin hayatını değiştiren yapım ise İntikam dizisi oldu.

Dizide rol gereği aşk yaşadığı Beyza Şekerci, daha sonra ünlü oyuncunun eşi olurken, çiftin bir de oğulları dünyaya geldi.

Engin Hepileri’nin hayatını değiştiren İntikam dizisinden bu yana çok zaman geçti ve oyuncu, eşi Beyza hanıma olan sözleriyle büyük dikkat çekti.

Posta gazetesine konuşan Engin Hepileri, “Eşim Beyza, O benim ruh eşim. Beni anlayan, her zaman arkamda olan yol arkadaşım. Onunla tamamlandı hayatım ve şimdi Can’ın da gelmesi ile sımsıkı bir aile olduk. En zor günlerimin tek kurtarıcısıdır onlar. Ailem, hayatla bağlantı noktam. Elbette mesleğim ve arkadaşlarım da olmazsa olmazlarım” diye konuştu.

Engin Hepileri'nin hayatına hayat katan insan! 7

Oğlu Can’ın gelişiyle gelecek kaygısının da ne olduğunu daha iyi anlayan Hepileri, arkadaşlığın ve dostluğun artık zor bulunur olduğuna vurgu yaptı.

Ünlü oyuncu, “Hele ki yaş aldıkça insan sevdiklerine daha da sıkı sıkıya bağlanıyor. Yeni dostluklar kurmak zorlaşıyor. Ama sevgi ve aşk, beslendikçe büyüyen duygular” diye konuştu.