Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden verilen mesaj, büyük bir dayanışma

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden verilen mesaj, büyük bir dayanışma

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi setlerinde İzmir’de büyük yıkıma yol açan deprem felaketi ile ilgili mesajlar büyük duyarlılık olarak dikkatleri çekiyor. Birçok yapımda benzer mesajlar çeşitli şekillerle verildi. Tv8 ekranında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizi ekibi de bu dayanışmaya katıldı.

Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan dizide verilen mesaj oldukça önemliydi. Tüm ekip bir araya toplandı. Başrol oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un arkasında dizilen dizi ekibi, birlikte dayanışma görüntüsü çizdi.

Herkesin maskeli olması ise dikkat çekti. Tabii ki böyle bir dizi ortamda sosyal mesafenin korunamayacağı gerçeği de aslında görüntüye yansımıştı. İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir verdikleri mesaj ile bu dayanışmanın önemini aktardı.

Çelikkol, “Canımız İzmir’imiz geçen hafta bir depremle sarsıldı. Vefat edenlere rahmet, yaralılara sağlık ve yakınlarına sabırlar diliyoruz” diye konuştu.

Demet Özdemir ise, “Bu vesile ile nice canlarımızın elimizden kayıp gitmesine izin vermeyen, yorulmak bilmez korkusuz arama kurtarma ekiplerimize de çok teşekkür ederiz. Geçmiş olsun İzmir, geçmiş olsun Türkiye.”