Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun dizisi için TRT1 kararını verdi!

Tövbeler Olsun dizisi için TRT1 kararını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Tövbeler Olsun dizisinin 12. yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Güven Kıraç ve Erkan Can’ın başrollerinde yer aldığı dizinin eğlenceli konusu izleyicileri fazlasıyla etkiliyor.

Absürd bir komedi yapımı alan dizi, Pazar akşamları reyting sorunu yaşamadan yoluna devam edebiliyor. TRT1’in dizilere sahip çıkma özelliği ise bu tür farklı yapımları ekranda görmek isteyen ancak özel kanalların düşük reytingler nedeniyle yayınlamak istemedikleri projelerin izleyicilerle buluşmasını sağlıyor…

Tövbeler Olsun dizisi geçtiğimiz Pazar akşamı ekrana gelmedi. İzmir’deki deprem felaketi nedeniyle TRT1 yayın akışında değişiklik yaptı ve eğlenceli bir hikayesi olan diziyi yayınlamadı. Aynı şekilde Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi de iptal edilmişti.

Tövbeler Olsun’un bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak konusuydu. TRT1, kararını verdi. Dizi ekranda olacak. Pazar günü yayın akışında da dizinin yeni bölümünün ekranda olacağı gözüküyor.

8 Kasım Pazar akşamı ise izleyiciler Tövbeler Olsun dizisinin 12. yeni bölümünü ekranda bulacak. Dizide yine ilginç gelişmeler sizleri bekliyor. İşte dizinin 12. bölümünden 3. fragman: