Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisine katılacak isim çok şaşırttı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine katılacak isim çok şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde oynadıkları dizi, izleyenlerin de büyük beğenisini kazanmakta. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi, yeni sürprizlerle yoluna devam ediyor.

Sezon başında diziye Engin Öztürk’ün katılmasıyla birlikte hikaye başka bir ivme kazanmıştı. Yeni bölümlerde yine bir sürpriz isim izleyenleri bekliyor. Diziye katılacak usta ismin kimi oynayacağı henüz belli değil ama büyük merak konusu oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilerleyen bölümlerinde usta oyuncu Hakan Salınmış’ı da izleyeceğiz. Rol aldığı tüm yapımlarda oyunculuğu ile dikkat çeken ve oynadığı her karakteri fenomen haline getiren bir isim Hakan Salınmış.

Salınmış, geçtiğimiz sezon Ramo dizisinde Süleyman’ı oynamış, daha sonra yeni sezonda da Kanal D’nin İyi Günde Kötü Günde dizisinde Halil karakterine hayat vermişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, Hakan Salınmış, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine katılacak isim çok şaşırttı! 7

Diziye katılmasıyla yeni hikayeleri de arkasından getireceği anlaşılan Hakan Salınmış’ın, güçlü bir rolde yer alması bekleniyor. Hapse giren Mehdi ile mi bir bağlantısı olacak henüz net değil ancak hikayenin yeni karakterle birlikte farklı gelişmelere de açık olduğu anlaşılıyor.

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı yeni bölümü ekrana gelmeyen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, 13 Ocak Çarşamba akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak.