Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin ilişkisine Bige Önal öyle bir yanıt verdi ki anlayan anladı!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ilişkisine Bige Önal öyle bir yanıt verdi ki anlayan anladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, ekran uyumunu yakalamış partnerler olarak çok sevildi. İlk kez bir dizide karşılıklı oynayan iki popüler, genç ve başarılı isim, ister istemez hayranları tarafından da birbirlerine yakıştırılmakta. Her ikisinin de yalnız oluşları, bu yakıştırılma meselesini uzattıkça uzatıyor.

Magazinde sürekli ‘ilişki yaşıyorlar, aşıklar mı, aralarında bir şey mi var?’ ifadeleriyle yer alıp duran iki oyuncu, bu tür sorular kendilerine sorulduğunda hemen uzaklaşmayı ya da konuyu değiştirmeyi uygun buluyorlar.

Geçtiğimiz günlerde ikilinin her Cumartesi yayın öncesinde yaptıkları canlı sohbet sırasında da böyle bir soru gelmiş ve Kerem Bürsin bir an farketmeden okumuştu. Ancak sonra ikisi de gülerek soruyu geçiştirdi.

Aslında sosyal medya hesaplarını takip edenler, canlı yayınları izleyenler de artık farkında ki iki oyuncu iyi anlaşan partnerin ötesinde bir ilişki yaşamıyorlar. Arkadaşlık, partnerlik ilişkilerini samimi bir şekilde sürdürüyorlar.

İyi anlaştıkları, sette eğlendikleri, birbirlerine takıldıkları da yaptıkları paylaşımlarla görülmekte. Yine de durumu magazinleştirmek isteyenler aynı soruları sormaya devam ediyor.

Son olarak magazincilerle marketten çıkarken karşılaşan Bige Önal’a da bu soru soruldu. Bilindiği gibi Sen Çal Kapımı dizisinde Bige Önal, Selin karakterine hayat veriyordu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ilişkisine Bige Önal öyle bir yanıt verdi ki anlayan anladı! 7

Önal’ın dizide birlikte kamera karşısına geçtiği Kerem Bürsin ve Hande Erçel ile de samimi bir arkadaşlık geliştirdikleri sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda da görülüyor.

Bige Önal, kendisine Erçel ve Bürsin’in bir ilişki yaşadığı şeklindeki söylemler üzerine “Öyle mi ilişkileri mi varmış? Benim haberim yok” diyerek şaşıran bir üslupla karşılık verdi.

“Siz yakıştırıyor musunuz? İlişki olarak değil de rol arkadaşı olarak” şeklinde değiştirilen soruya da Önal’ın yanıtı profesyonellik üzerine oldu ve “Tabii ki yani çok yakıştırıyorum ve dizinin de tutmasının sebeplerinden biri, onların arasında bir kimya olduğunu düşünüyorum. İkisini de çok seviyorum zaten” yorumunu yaptı.

Bige Önal’ın röportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…