Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinde sosyal medyayı bile titreten büyük aşk!

Gönül Dağı dizisinde sosyal medyayı bile titreten büyük aşk!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi, TRT1 ekranında 11. bölümü ile dün akşam yeniden izleyicilerin karşısına çıktı. 9’lu reyting oranları tutturan ve Survivor 2021 yarışmasının ardından tüm kategorilerde ikinci olan dizi, yine başarılı performanslarıyla gündemdeydi.

Cumartesi akşamları hem gülümseten hem de duygusal sahneleri ile gözyaşı döktüren Gönül Dağı’nda Taner ve Dilek arasındaki aşk gibi, Sefer ve Zahide arasında da bir aşkın kıvılcımları var… Sefer, uzun süredir Zahide’ye aşık ve kendisini ona göstermek için de çırpınıyordu.

Sonunda Zahide, dinlediği kasetteki sözleriyle Sefer’in ona ne kadar büyük bir aşk beslediğini öğrendi. O anlar da izleyicilerin yüreklerini yakan bir sahne oldu. Ecem Özkaya’nın canlandırdığı Zahide karakterinin o anları sosyal medyada da çok konuşuldu.

Gönül Dağı dizisinde sosyal medyayı bile titreten büyük aşk! 8

Dolmuşçu Sefer olarak dizide yer alan Ferdi Sancar, sosyal medyanın en çok konuştu isimler arasına katıldı.  Twitter ortamında binlerce mesaj yayınlandı. Sefer’in Zahide için söylediği sözler, birçok kişinin mesajlarında yazıldı…

TT olan Sefer karakterini başarıyla canlandıran Ferdi Sancar için de övgü dolu yorumlar yapıldı. Tabii ki Zahide’ye başarıyla hayat veren Ecem Özkaya da bu övgülerden nasibini aldı.

Gönül Dağı dizisinde sosyal medyayı bile titreten büyük aşk! 9

Hemen yeni bir bilgiyi de paylaşalım. Ruhi Sarı, diziye Zahide’nin eski eşi Fikret olarak katılacak. Bu durum Zahide ile Sefer ilişkisini nasıl etkileyecek yeni bölümlerde göreceğiz.

Dün akşam yayınlanan bölümde Zahide, “Yüklerimizi beraber taşıyalım mı Sefer” diye sordu. Sefer, önce ne yapacağını, ne söyleyeceğini bilemedi. Zahide, “Yap hazırlığını, gel usulünce istet beni” diyerek de yıllardır Sefer’in beklediği o sözleri söylemiş oldu.

İşte Zahide’yi ve dolayısı ile birçok izleyiciyi gözyaşına boğan Sefer’in aşkının büyüklüğünü anlatan sahne: