Ana sayfa Dizi Haberleri Müthiş bir spoi geldi! Masumlar Apartmanı’ndaki Naci’nin esrarı çözülüyor! Çok üzüleceksiniz!

Müthiş bir spoi geldi! Masumlar Apartmanı’ndaki Naci’nin esrarı çözülüyor! Çok üzüleceksiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nın bu akşam 30. bölümü ekrana gelecek. Salı akşamlarının vazgeçilmez yapımı olan Masumlar Apartmanı’nın başarılı üç kadın oyuncusu, Haber Global’de dün akşam canlı yayındaydı. Candaş Tolga Işık’ın sunduğu ‘Az Önce Konuştum’ programına konuk olan oyuncular, keyifli bir sohbetle hem diziyi, hem de karakterleriyle ilgili düşüncelerini anlattılar.

Dizide Gülben’i oynayan Merve Dizdar, Safiye’yi canlandıran Ezgi Mola ve İnci’ye hayat veren Farah Zeynep Abdullah, programda eğlenceli ve samimi halleriyle de dikkat çektiler.

Dizinin en çok merak edilen kısımlarından birisi de Naci’ye ne olduğu. İzleyicilerden gelen soruları da yanıtlayan Ezgi Mola, bu konuyla ilgili dizinin yeni bölümü öncesi müthiş bir tüyo verdi!

Oyuncu, “Naci’ye ne oldu?” sorusuna “Naci’ye ne oldu? Bir bilsem” diyerek önce fazla bir bilgi vermekten kaçındı ancak daha sonra “Naci eşinin ve çocuğunun yanına gitme kararı aldı. Ve çok mutlu.. Sosyal medyayı bayağı aktif bir şekilde kullanıyormuş zaten. En son eski eşiyle medeni bir şekilde ayrıldıkları için fotoğraf koymuşlar. Pandemi şartları dizide olmadığı için çay bahçesinde tabii ki” diye konuştu.

Müthiş bir spoi geldi! Masumlar Apartmanı'ndaki Naci'nin esrarı çözülüyor! Çok üzüleceksiniz! 8

Bu sırada onu dinleyen Merve Dizdar kahkahalarla açıklamalara gülmeye başladı. Farah Zeynep Abdullah da katıldı bu kahkahalara.

Oyuncuların aslında çok fazla bir şey anlatmaya çalışmadan soruya yanıt vermek istedikleri ama dizinin en kritik meselesi ile ilgili de fazla bir açıklama yapmak istemedikleri görüldü.

Yine de Ezgi Mola’nın sözleri izleyiciler tarafından dikkatle takip ediliyordu. Ezgi Mola, sonunda bombayı patlattı! Oyuncu, bu akşam yayınlanacak 30. bölümde Naci’ye ne olduğunu net bir şekilde izleyicinin göreceğini söyleyerek önemli bir ipucu verdi.

Mola, biraz üzülecek bir durum olduğunun da altını çizerek “İzleyin çünkü yarın cevabını göreceksiniz. Çok net bir şekilde! Bu spoilerin bu kadarını verelim artık. Nerde, nasıl, ne kadar mutlu, hepiniz biraz üzüleceksiniz ama yapılacak bir şey yok” diye konuştu.

Müthiş bir spoi geldi! Masumlar Apartmanı'ndaki Naci'nin esrarı çözülüyor! Çok üzüleceksiniz! 9

Tansel Öngel’in hayat verdiği Naci karakterinin, Han’ın kazan dairesine zincirlediği kişi olduğu düşünülüyordu. Ancak Ezgi Mola’nın anlattıkları biraz kafaları karıştırdı! Bu akşam tüm sorular yanıtını yeni bölümde bulacak!

İşte 30. bölüm fragmanı: