Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir reytinglerde sezona iyi başladı, Benim Adım Melek üzmüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir reytinglerde sezona iyi başladı, Benim Adım Melek üzmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının flaş dizisi Sen Çal Kapımı, reytingleriyle 30 Eylül akşamı yine tüm kategorilerde birincilik elde etti. Dizinin müthiş performansı sürüyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisini, önümüzdeki hafta ise Kuruluş Osman ve Sadakatsiz karşısında büyük bir sınav bekliyor.

Sen Çal Kapımı’nın yoluna emin adımlarla devam ettiği Çarşamba rekabetinde Benim Adım Melek dizisi de Eylül başından bu yana yayınlanıyor. Dizinin reytinglerini yükseltmekte olduğu geçtiğimiz hafta gözlemlenmişti. Hikayenin aksiyon dolu yeni dönemi beğeni topladı ve TRT1 dizisinin durumu iyi görünüyor. 4.3 ile 4.7 arası reytingler elde eden dizi gayet iyi bir noktada bulunuyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi de 30 Eylül akşamı 13. bölümü ile birlikte 2. sezona başladı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisinin başarılı performansının yanı sıra, Kırmızı Oda’nın Doktor hanımı Binnur Kaya’nın da yer aldığı tv8 dizisinin reytingleri de iyi geldi.

Doğduğun Ev Kaderindir 4.8 ile 5.6 arası reyting oranları alarak ilk sezonu gibi etkili devam edeceğini gösteriyor. Çarşamba rekabetinde asıl kıyamet ise 7 Ekim akşamı 5 dizinin yarışmasıyla kopacak.

30 Eylül Çarşamba gününün ilk 10 program listesi şöyle:

İşte TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Doğduğun Ev Kaderindir reytinglerde sezona iyi başladı, Benim Adım Melek üzmüyor! 5

Doğduğun Ev Kaderindir reytinglerde sezona iyi başladı, Benim Adım Melek üzmüyor! 6