Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde o sahne gerçek mi yoksa rüya mı?

Baraj dizisinde o sahne gerçek mi yoksa rüya mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin dikkat çeken dizilerinden birisi de Baraj… Türkan Şoray ile Tarık Akan’ın 1977 yılında başrolünde oynadığı aynı isimdeki filmin dizi versiyonu olarak izleyicilerle buluşan yapım, reyting sorunlarının gölgesinde yoluna devam ediyor.

Feyyaz Duman, Burak Yörük, Biran Damla Yılmaz ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 6 Ekim Salı akşamı 8. yeni bölümü yayınlanacak. Haftalardır izleyiciler Nazım ve Tarık gerçeğinin ortaya çıkmasını bekliyordu.

Baraj dizisinin 8. bölümünden yayınlanan 2. fragmanda Nehir ile birlikte olan Tarık’ın ona gerçeği anlattığı anlar var. İzleyiciler bunun gerçek mi, yoksa rüya mı olduğunu merak ediyor.

Tarık, kendisinin Nazım olmadığını Nehir’e açıklıyor… Nehir’in ava giderken avlandığını söylüyor. Eğer bu sahneler rüya değil ise dizide önemli değişimler yaşanacaktır.

Baraj dizisinin hikayesinin daha heyecanlı olduğu da görülüyor. Bakalım dizi, 6 Ekim Salı akşamı 8. bölümüyle iyi reytingler alabilecek mi? İşte yeni bölümden yeni görüntüler: