Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi fanlarına büyük sürpriz! Müjdeyi alan, sosyal medyada coştu!

Sen Çal Kapımı dizisi fanlarına büyük sürpriz! Müjdeyi alan, sosyal medyada coştu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, Nisan ayının ortasında sezon arası vermişti. 10 aydır neredeyse durmadan çalışan oyuncular ve ekip için kısa bir tatil yapma imkanı doğdu. Yaz sezonunda yeniden başlayacağı söylenen dizi için verilen arada, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in Maldivler tatili olay oldu!

İkili arasında zaten uzun süredir aşk dedikoduları vardı ve Erçel ile Bürsin, bu konulara artık yanıt bile vermek istemiyor, bu dedikoduları da yalanlıyordu.

Fakat birlikte tatilde olmaları, durumu çığırından çıkardı. İlişkileri ile ilgili magazincilerin sorusuna, geçtiğimiz günlerde Hande Erçel “Her şey çok güzel, teşekkür ederim” dedi ve başka bir yorum yapmadı.

Sen Çal Kapımı dizisi fanlarına büyük sürpriz! Müjdeyi alan, sosyal medyada coştu! 12

İki oyuncu, Türkiye’ye döndükten sonra havalimanındaki bir fotoğrafın dışında birlikte görünmediler. Şimdi Sen Çal Kapımı hayranları, dizinin yeni bölümlerinin başlamasını daha bir heyecanla bekliyorlar.

Senaryosunu Ayşe Üner’in yazdığı ve yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı MF Yapım imzalı dizinin, Haziran ayında yeniden ekrana gelmesi bekleniyor. Çekimlerin bir süre önce 20 Mayıs’ta başlayacağı ile ilgili kulis bilgileri gündeme gelmişti.

Ancak yeni gelen bir haberle birlikte dizinin fanları, sosyal medyada adeta coşuyor! Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezon teaser’ının bugün çekileceği haberi ile birlikte fanlar resmen çıldırdı!

İşte MF Yapım’ın dün yaptığı paylaşım:

Teaser çekiminden gelecek olan fotoğrafları ve görüntüleri heyecanla bekleyen dizinin ve oyuncuların hayranları, sosyal medyayı mesaj yağmuruna tutmaya başladılar bile… İşte bazı örnekler…

Sen Çal Kapımı dizisi fanlarına büyük sürpriz! Müjdeyi alan, sosyal medyada coştu! 13

Sen Çal Kapımı dizisi fanlarına büyük sürpriz! Müjdeyi alan, sosyal medyada coştu! 14

Sen Çal Kapımı dizisi fanlarına büyük sürpriz! Müjdeyi alan, sosyal medyada coştu! 15

Sen Çal Kapımı dizisi fanlarına büyük sürpriz! Müjdeyi alan, sosyal medyada coştu! 16

Sen Çal Kapımı dizisi fanlarına büyük sürpriz! Müjdeyi alan, sosyal medyada coştu! 17