Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek’e kocaman bravo!

Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek’e kocaman bravo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları reyting yarışı o kadar sertleşti ki, Show TV’nin Şeref Sözü dizisi bile onca tanıtıma ve iddiaya karşın çok kötü reyting sonuçları elde ederek şaşkınlık yaşattı. Böyle bir ortamda iki dizi var ki, Çarşamba akşamlarına adeta kazık kacak gibi duruyorlar.

Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizilerinin öncülüğünde Çarşamba akşamları iki önemli dram projesi de ekranda yerini alıyor. Bunlardan birisi tv8 ekranındaki Doğduğun Ev Kaderindir. Diğeri ise TRT1’de yayınlanan Benim Adım Melek dizileri.

İki dizi de ilk sezonlarında elde ettikleri başarıyı, ikinci sezona da taşımayı başardı. İkisi de kendisine ait bir izleyici kitlesi oluşturdu ve o hangi rakip diziler gelirse gelsin bu kitle tarafından destekleniyor.

Sadakatsiz dizisinin ekrana gelişi en çok da Sen Çal Kapımı’nı etkiledi. Fox TV dizisi büyük düşüş yaşadı. Ancak benzer durumu iki dram dizisinde görmüyoruz. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u başrolde buluşturan tv8’in dizisi son bölümüyle 3.8-4.8 reyting oranları elde ederek tüm kategorilerde çok iyi bir yer tutuyor. Dizinin kemik izleyici kitlesi olması da reytinglerde fazla oynama yaşanmamasını sağlıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir çok daha iyi reytingler de alabilir belki ama onca güçlü dizinin karşısında yine de performansı gayet iyi gidiyor.

Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek'e kocaman bravo! 8

Benzer bir durumu Nehir Erdoğan ve Kutsi’nun buluştuğu, ağır dram içeren Benim Adım Melek dizisi de yaşıyor. İkinci sezonunda başarılı gidişatını sürdüren dizi, hikayenin de iyice açılması ile izleyicilerini yeniden ekran başına oturttu.

Kemik izleyici grubu TRT1 ekranından vazgeçmez oldu. Güçlü rakiplerin karşısında iyi bir direnç sergileyen Benim Adım Melek, son bölümüyle 3.3 – 3.9 reyting oranları ile olabileceğinin en iyisini başarıyor.

14 Ekim Çarşamba günü reytinglerinde Doğduğun Ev Kaderindir tüm gruplarda ilk 10 program arasına girmeyi başardı. Benim Adım Melek ise AB ve ABC1 gruplarında ilk 10 içinde yer aldı.

Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek'e kocaman bravo! 9