Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş, bomba bir diziyle geliyor! Kanunsuz Topraklar’ın oyuncuları da çok konuşulacak

Uğur Güneş, bomba bir diziyle geliyor! Kanunsuz Topraklar’ın oyuncuları da çok konuşulacak

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Uğur Güneş, atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz karakterine hayat veriyordu. Yeni sezon başında başrollerden Vahide Perçin’in ayrılışının ardından herkes çok şaşırırken, ikinci ayrılık haberi de Uğur Güneş’ten gelmişti.

Güneş’in oynadığı Yılmaz karakterinin ölmesiyle diziye veda etmesi, izleyiciyi üzse de yeni gelen karakterle birlikte dizi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Bu arada Uğur Güneş’in de yeni projesi dillendirilmeye başlandı. Aslında oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılacağı haberleri kulislere düştüğünde, yeni bir dizi anlaşması yaptığı da ortaya atılmıştı.

İşte o dizi, Gold Film’in hazırlıklarını sürdürdüğü iddialı projesi Kanunsuz Topraklar’dı. Usta isim Faruk Teber’in yönetmenliğini üstlendiği dizi için titiz bir çalışma yapılıyor şu sıralar.

1930’lu yıllarda Zonguldak’ta geçen hikaye için döneme uygun yapılar inşa ediliyor İstanbul’da. Kurulan platodaki çalışmalar sürerken, diziyle ilgili yeni gelişmeler hakkında ilk bilgileri Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde verdi.

Buna göre, Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı dizi için döneme uygun binalar Kemerburgaz’da inşa edilmekte. Çekimlerine Mayıs ayında başlanması planlanıyor.

Uğur Güneş, bomba bir diziyle geliyor! Kanunsuz Topraklar'ın oyuncuları da çok konuşulacak 7

Uğur Güneş’in ismi uzun süredir belli ama başka bir oyuncu ile ilgili bilgi yok şimdilik. Fakat verilen bilgiye göre dizi için ‘bomba bir cast’ kurulacağı konuşuluyor.

Uğur Güneş’in de rolüne sıkı bir şekilde hazırlandığı ve sürekli spor yaparak kondisyon tuttuğu yaptığı paylaşımlarla da görülüyor.

Kanunsuz Topraklar dizisi için döneme uygun kıyafetler de dikilmeye başlanmış. Uğur Güneş’in bir maden işçisi olan Davut’a hayat vereceği dizideki kostümleri için provalar da yapılmış.

Güneş’i o kostümlerle gören kişilerin “Bu role başkası bu kadar yakışmazdı” yorumunu yapıyor almaları da bir başka ayrındı. Uğur Güneş ile başrolde oynayacak kadın oyuncu ise henüz belli değil. Önümüzdeki hafta bu ismin açıklanması bekleniyor.