Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir olay yaptı, izleyicinin sinirleri zıpladı!

Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir olay yaptı, izleyicinin sinirleri zıpladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 16.bölümünde çok etkileyici sahneler yayınlandı. Bu sahnelerden birisinde İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi, Zeynep’i eve kilitledi… Ancak bu aslında Zeynep’in geçmişteki büyük korkularının yeniden canlanmasından başka bir işe yaramadı. Demet Özdemir, dün akşam yayınlanan 16. bölümdeki oyunculuğu ile izleyicileri fazlasıyla etkiledi. Duygularını ekran başındakilere geçirmesini bildi.

Doğduğun Ev Kadirindir dizisinin 16. bölümünde huzurları kaçmasın diye susan, her şeyi alttan alan Zeynep bir de Mehdi’nin suçlamaları ile karşılaşınca ağzına geleni söylemişti. “Ne istiyorsun, her verdiğim kararda senden izin almamı mı istiyorsun?” diyen Zeynep’in bu sözleri Mehdi’yi iyice çileden çıkarttı.

“Kusura bakma Mehdi sen benim kocamsın, sahibim değilsin” sözleri ise Zeynep’in kapak yaptığı andı… Ancak bu durum Mehdi’nin sabrını taşırdı ve yemek masasını dağıttı. Sonrasında da “Bak, bundan sonra karımsan, karım gibi davran” diyerek aslında mesajını net bir şekilde verdi.

Doğduğun Ev Kaderindir'de Demet Özdemir olay yaptı, izleyicinin sinirleri zıpladı! 8

Zeynep için artık başka yerde hayat kurma, Mehdi defterini kapatma ile sonuçlanabilecek bir yolun başlangıcıydı bu anlar… Evdekilerin de Zeynep’i suçlaması ve onun güçlü duruşunun karşısında erkek egemenliğini kabul etmiş halleri ekrana yansıdı.

Zeynep’in şu sözleri ise güçlü kadını anlatan sözlerdi:

“Kusura bakmayın siz bu zamana kadar başınızda çobana ihtiyaç duymuş olabilirsiniz ama ben ayaklarımın üstünde tek başıma durdum.”

Dizinin 16.bölümünde Mehdi’nin Zeynep’i eve kilitlemesi ise bardağı taşıran son damla oldu. Küçüklüğünde babasının kendisine yaptıklarını hatırlayan Zeynep, geçmişinde yaşadıklarını hatırladı, o günlerde yaşadığı duyguları yeniden yaşadı…

Doğduğun Ev Kaderindir'de Demet Özdemir olay yaptı, izleyicinin sinirleri zıpladı! 9

İşte bu da hayatındaki kırılma anlarından birisi olacak.

Mehdi’nin Zeynep’i eve kilitlediği görüntüleri unutmayın, hikayenin devamında bu sahnenin önemi hep hatırlatılacak.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 17.bölümünden yayınlanan ilk görüntülerde, Zeynep’in kapının kilidini kırdığı ve geçmişindeki korkulardan da böylece sıyrıldığını izleyeceksiniz. Barış ve Zeynep arasında yakınlaşma başlarken, elinde çiçekle özür için gelen Mehdi’nin bu yakınlaşmaya şahit olacağını da göreceksiniz. İşte 17.bölümden ilk görüntüler: