Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir’e giydirilen dev kurdele alay konusu oldu!

Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir’e giydirilen dev kurdele alay konusu oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mayıs ayı ortasında sona ermeye hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin son bölümüne Zeynep’le Barış’ın nişan sahnesi damgasını vurdu. Zeynep’in nişan kıyafetindeki dev kurdele ise izleyicilerin alay konusu oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından uyarlanarak dizi haline getirilen Doğduğun Ev Kaderindir çok iddialı bir şekilde yayın hayatına başlamıştı. Erkenci Kuş dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Demet Özdemir, Zeynep karakteriyle başarısını perçinlemişti. Mehdi karakterini oynayan İbrahim Çelikkol’la Demet Özdemir’in iyi bir ikili olması diziyi çok iyi noktalara taşımıştı.

Ancak senaryodaki büyük değişiklikler dizinin reytinglerinin alaşağı olmasına sebep oldu. Önce Mehdi karakteri değiştirildi ve kötü kalpli bir kocaya dönüştü. Ardından hapse girdi, çıktığında artık bir mafyaydı. Senaristler Mehdi karakterini toparlayamayınca göndermeye karar verdi. İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi karakterindeki bu değişim Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sonunu getirdi.

Doğduğun Ev Kaderindir'de Demet Özdemir'e giydirilen dev kurdele alay konusu oldu! 30

Dizinin finaline geri sayım devam ederken dün akşam 41’inci bölüm yayınlandı. Zeynep ve Barış’ın nişanı bölümün en dikkat çekici sahnesiydi. Ancak bu sahnede bir ayrıntı vardı ki tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. O da Zeynep’in nişan kıyafetindeki dev kurdeleydi.

Kıyafetteki dev kurdele izleyicilerin alay konusu oldu. Twitter üzerinde son derece komik yorumlarda bulunan izleyiciler Demet Özdemir’i hediye paketine benzetti.

Doğduğun Ev Kaderindir'de Demet Özdemir'e giydirilen dev kurdele alay konusu oldu! 31

Doğduğun Ev Kaderindir'de Demet Özdemir'e giydirilen dev kurdele alay konusu oldu! 32

Doğduğun Ev Kaderindir'de Demet Özdemir'e giydirilen dev kurdele alay konusu oldu! 33

Özel yaşamında giyim tarzıyla genç kızları peşinden sürükleyen Demet Özdemir’in dizideki bu abartılı kıyafeti, izleyicilerin “Biri Zeynep’e giyinmeyi öğretsin” yorumuna sebep oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir'de Demet Özdemir'e giydirilen dev kurdele alay konusu oldu! 34