Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de seçim zamanı, senaristler tam bir yol ayrımında!

Doğduğun Ev Kaderindir’de seçim zamanı, senaristler tam bir yol ayrımında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. sezonda hikayesi daha da gelişti ve akıcı bir şekilde ilerliyor. Dizinin ilk 25 bölümü geride kaldı. Yeni bölüm ise 30 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak. Mehdi, Zeynep’in ruhunda açtığı yaranın farkında değil ve cezasını hapiste çekiyor.

Benal ise kızını hapiste ona gösteriyor ve kokusunu hissetmesini, yeniden yaşama sevinci kazanmasını sağlıyor… Benal ve Mehdi için yeni bir hayatın kapıları açılıyor. Aynı şekilde Zeynep ile de Barış’ın aşk hikayesi başladı. Zeynep, Mehdi derdinden kurtulurken hep yanında Barış vardı. Şimdi gerçek aşkı buldu mu, yoksa bu da onun hayatına sorunlar mı getirecek, merakla bekleniyor.

Dizinin 26. bölüm fragmanındaki bir söz ise izleyicileri bir hayli etkiledi. “Korkma kaçma seni hak eden insanlardan, onlardan kaçtıkça seni hak etmeyen insanların tuzağına düşüyorsun çünkü.”

Zeynep gerçekten Mehdi’yi sevdi mi, yoksa gerçek aşkı Barış ile mi tadacak? Dizinin hikayesinin nereye gideceği tam ortada. Senaristler ilgiyi yüksek tutmak için Barış karakterini bir süre sonra kötü de gösterebilir. Ancak Türk dizilerinde mutluluk diye bir şey pek de reyting getirmez. Sonuç olarak dizinin hikayesinin ilginçleşmesi için farklı olaylara ihtiyaç var.

Benal ve Mehdi evliliği olur mu? Mehdi, Zeynep’ten tamamen vazgeçer mi? Barış, gerçekten göründüğü gibi birisi mi? Zeynep, sonunda aradığı aşkı buldu mu, yoksa hayatına daha büyük belalar mı aldı? Bu soruların yanıtları 2021 yılındaki bölümlerde ortaya çıkacaktır.

Senaristlerin tam bir yol ayırımında olduğunu söyleyebiliriz. Hikaye bu andan sonra ya kötü olaylarla yeniden Zeynep’in hayatını sorgulatacak, ya da mutlu birer aşk masalına doğru yönelim yaşanacak… Bakalım, senaryo grubu 2021 yılı için izleyiciler hangi sürprizleri hazırlayacak?

İşte 30 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan Doğduğun Ev Kaderindir 26.bölüm fragmanı: