Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de sıçradı, Kağıt Ev dizisinde patlama yaptı, Helin Kandemir bir harika!

Doğduğun Ev Kaderindir’de sıçradı, Kağıt Ev dizisinde patlama yaptı, Helin Kandemir bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kağıt Ev dizisinde Cemre Fırtına karakterine hayat veren kişi 16 yaşındaki Helin Kandemir… 2 Haziran 2004 tarihinde dünyaya gelen Helin Kandemir dizilerde yer almaya daha 13 yaşındayken başladı…

İsimsizler isimli dizinin küçük oyuncusu Pelin olarak kendini sevdiren Helin Kandemir, Bir Litre Gözyaşı dizisinde ise Elif olarak yine ekranda ışıltı saçtı. Ekranda yani izleyicilerin karşısında büyüyen bir çocuk oyuncu olarak sevilen Kandemir, Hakan Muhafız isimli dizide ise Ceylan karakterine hayat vermişti.

Kız Kardeşler ve Azizler isimli filmlerde de rol alan oyuncu, yetenekleri ile hemen fark edildi. Role çok başarılı giren ve hikayelerde üzerine düşeni yapan Helin Kandemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Kibrit rolüyle ise adeta sıçrama yaptı. İzleyiciler onun performansına hayran kaldı.

Doğduğun Ev Kaderindir'de sıçradı, Kağıt Ev dizisinde patlama yaptı, Helin Kandemir bir harika! 33

Kağıt Ev dizisinde ise bu sefer çok daha sert ve izleyiciyi ikna etmesi zor bir rolde yer alan Helin Kandemir, işini gayet başarılı yapıyor. Ergen bir genç kızın her halini yansıtan ve karakterin psikolojik sorunları olduğu hissiyatını da izleyicilere geçirmeyi başaran Helin Kandemir, son dönemde öne çıkan genç yeteneklerden en ön sırada bulunanlarından birisi.

Henüz daha kariyerinin başında olmasına rağmen Kağıt Ev dizisinin oyuncu adına çok iyi bir seçim olduğu ve bu zor rolden sonra birçok teklif alacağı da kesin…

Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Kağıt Ev dizisinin ilk 2 bölümü çok beğenildi. Erdal Beşikçioğlu yine klasını sergilerken, Nur Fettahoğlu da hem tecrübesini hem de ışıltısını yansıttı.

Kağıt Ev reytingleri ile beklentilerin altında kaldı belki ama çok daha iyisini hak ediyor ve zamanla izleyicilerin dikkatini çekip reytinglerini yükseltmesi hiç şaşırtıcı olmayacaktır.

İşte 3 Mayıs pazartesi akşamı yayınlanacak olan Kağıt Ev dizisinin 3. bölüm fragmanı: