Ana sayfa Dizi Haberleri Doğukan Güngör ne kadar şans, Kızılcık Şerbeti dizisinde her yol ona çıkıyor!

Doğukan Güngör ne kadar şans, Kızılcık Şerbeti dizisinde her yol ona çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisinin ilk bölümü 28 Ekim Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Daha önce Zümrüdüanka isimli dizide Hamit karakteri ile büyük dikkat çeken Doğukan Güngör, Kızılcık Şerbeti dizisinde ilk kez başrolde yer alacak.

2020 ile 2021 yılları arasında yayınlanan Zümrüdüanka dizisinde bir türlü aşkıyla kavuşamayan Hamit, tam mutluluğu bulmuş iken hikayeden çıkartılmıştı. Doğukan Güngör, bu rol ile izleyicilerin gönlünü kazanmakla kalmadı, geniş bir hayran kitlesine de kavuştu. Oyuncu geçen sezon ise Hakim isimli atv dizisinde Asaf karakterini canlandırdı.

Doğukan Güngör için Kızılcık Şerbeti dizisinin önemi çok büyük. Her şeyden önce ilk kez ismini başrole yazdırmış oldu. 3 yıllık bir kariyeri bulunan genç oyuncu adına bu önemli bir başarı. Sıla Türkoğlu’nun sosyal medyada milyonlarca hayranının merakla beklediği Fatih karakterini Doğukan Güngör canlandıracak.

Sıla Türkoğlu hayranlarının sosyal medyada milyonlarca paylaşım yaptığını ve Doğukan Güngör’ün de son dönemde en çok konuşulan isimler arasında olduğunu biliyor musunuz? Kızılcık Şerbeti dizisi başlayınca bu sefer genç oyuncu, ortaya koyacağı performans ve Fatih karakterinin özellikleri ile de çok konuşulacak.

Doğukan Güngör ne kadar şans, Kızılcık Şerbeti dizisinde her yol ona çıkıyor! 7

Seküler bir ailede yetişen Doğa’ya üniversitede aşık olan Fatih, muhafazakar bir ailenin oğlu. Ancak hayırlı bir evlat ve hem saygılı hem çalışkan hem de efendi bir kişiliğe sahip.

İşte bu özellikleri ile Doğa’nın da gönlünü çalan Fatih karakteri, Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesindeki en önemli noktalardan birisi olacak. Çünkü, iki farklı kültürdeki ailenin ortak noktaları bulma yolculuğunda hem Doğa hem de Fatih büyük bir hayat sınavı verecek.

En büyük hayalini aşık olduğu Doğa ile evlenerek gerçekleştiren Fatih, iki farklı kültürdeki aileleri bir arada tutma noktasında yapacakları ile diziye damgasını vuracak.

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dizisi, 28 Ekim Cuma günü ilk bölümüyle ekrana geliyor.