Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dokuz Oğuz dizisi ne zaman final yapacak?

Dokuz Oğuz dizisi ne zaman final yapacak?

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yayınlanan ve Cumartesi akşamları izleyicileri kendisine çekmeye çalışan Dokuz Oğuz isimli asker dizisinde işler kötü gidiyor.

Kubilay Aka ile Yasemin Allen ikilisinin başrolündeki dizinin aksiyon dolu sahnelerine rağmen izleyicilerden yeterli ilgi görmemesi şaşırttı. Reytingleri çok düşük geldiği için Fox TV’nin de diziyi 6. bölümde yayından kaldırması bekleniyor.

Dokuz Oğuz dizisi 18 Mart Cumartesi günü 5. bölümü ile ekranda olacak. Gelecek hafta cumartesi akşamı ise 6. bölüm ile birlikte izleyicilerine veda etmesi planlanıyor. Henüz Fox TV’den resmi olarak dizinin final yapacağına yönelik duyuru yapılmadı ama kulislerde final iddiaları bulunuyor.

İşte Dokuz Oğuz dizisinin bu hafta ekrana gelecek 5. bölümünden detaylar: Oğuz Timi, Türkmen köyüne çok kalabalık bir grupla saldıran teröristlerle zorlu bir mücadeleye girişir. Ancak sınırlı olan mühimmatlarının daha da azalması işleri zora sokar.

Oğuz Timi’yle hiçbir şekilde iletişim kuramayan Tomris Albay ise karargâha gelen kaynağı belirsiz bir ihbarı dikkate alır ve zaman kaybetmeden timiyle hemen yola çıkar. Ama yolda beklenmedik bir engelle karşılaşan Tomris Albay zor bir seçim yapmak zorundadır ve köyde ateş çemberinin içinde kalan Oğuz Timi için zaman tükenmiştir.