Ana sayfa Dizi Fragmanları Dolunay Soysert, İlayda Alişan, Zeynep Çamcı buluştu ortaya psikolojik gerilim dizisi Terapist çıktı!

Dolunay Soysert, İlayda Alişan, Zeynep Çamcı buluştu ortaya psikolojik gerilim dizisi Terapist çıktı!

tarafından ker_def

Gain platformu 30 Aralık 2020 itibariyle yayın hayatına başladı. Dijital dünyanın yeni platformlarından birisi olan Gain, Terapist isimli dizisini de izleyicilerle buluşturdu. Psikolojik gerilim türündeki yapım ilgi gördü.

Mini dizi 7 bölümden oluşuyor ve dikkat çeken bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Fragmanları da ilgi gören dizi, Gain platformunun tanıtımı noktasında da önemli bir iz bırakan yapım olacak gibi duruyor. Yönetmenliğini Zeynep Dadak’ın üstlendiği dizinin kadrosunda; Çağdaş Onur Öztürk, Dolunay Soysert, İlayda Alişan, Muhammed Uzuner, Murat Kılıç ve Zeynep Çamcı başrollerde yer alıyor.

Dolunay Soysert, İlayda Alişan, Zeynep Çamcı buluştu ortaya psikolojik gerilim dizisi Terapist çıktı! 7

Terapist, Gain aboneleri ile internet ortamında buluştu. Uzman bir terapistin hikayesi bu. Kişilik bozuklukları ve psikotik hastalıklar uzmanı olan terapistin eşi öldürülüyor. Bu olaydan sonra da hayatı altüst oluyor…

Daha önce yüzleşmediği gerçeklerle karşı karşıya kalan terapistin geçmişinde bugününe yaşadıkları diziye yansıyor.

Yurtiçi ve yurtdışı film festivallerinden aldığı ödüllerle kendinden söz ettiren başarılı yönetmen Zeynep Dadak’ın farklı çekim teknikleri ile öne çıktığını da göreceksiniz.