Ana sayfa Sosyal Medya Türkiye’de tek sezon süren Kızım dizisi, İspanya’da rekor kırdı!

Türkiye’de tek sezon süren Kızım dizisi, İspanya’da rekor kırdı!

tarafından ker_def

TV8 ekranında önceki sezon yayınlanan ve sadece 1 sezon süren Kızım dizisi, ilk başladığında büyük reytingler almıştı. Ancak sonraki süreçte izleyici kitlesi azalan dizi, sadece tek sezonluk bir serüven olarak kaldı. Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizide Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal, Selin Şekerci, Haldun Boysan gibi ünlü isimler de rol aldı.

Türk dizilerinin yurt dışında ilgi görmesi durumu İspanya’da da aynı şekilde devam ediyor. My Little Girl ismi ile yurt dışına satışı yapılan Kızım dizisinin İspanya’daki ilk yayın gününde iyi sonuçlar alması dikkatleri çekti.

Antena 3 isimli kanalda “Mi Hija” ismiyle ilk bölümü 28 Aralık’ta yayınlanan Kızım dizisinin reytinglerde gösterdiği performans gayet iyi bulundu. Prime time’da yayınlanan dizi, Kadın’dan sonra bu kadar büyük önem verilen ikinci Türk yapımı oldu.

3 milyona yakın izleyici tarafından seyredilen Kızım, yüzde 17.2’lik bir reyting başarısı sergiledi. İyi bir dizi açılışı yaparak Antena 3 kanalını da sevindiren Kızım dizisinin 2020 yılında İspanya’da en çok izleyiciye ulaşan dizi olması da gurur vericiydi.

Aynı gün Kadın dizisinin de yayınlandığı kanalda 2.2 milyon izleyiciye ulaşması da dikkat çekti ve İspanya’daki Türk dizisi popülerliğine büyük katkı sağladı.