Ana sayfa Dizi Haberleri Dönence dizisi Sümeyye Aydoğan’a büyük fırsat sunuyor, kariyerinin en özel dizisi olabilir!

Dönence dizisi Sümeyye Aydoğan’a büyük fırsat sunuyor, kariyerinin en özel dizisi olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen yaz döneminde yayınlanan Duy Beni dizisiyle büyük dikkat çeken Sümeyye Aydoğan, ardından da Fox TV’de ekrana gelen Taçsız Prenses dizisinin kadın başrolü olmuştu. İsmail Hacıoğlu’nun da yer aldığı Taçsız Prenses iki oyuncunun yokluğunda farklı bir konsept ile yoluna yaz döneminde devam edecek. Ancak Sümeyye Aydoğan, bambaşka bir hikaye ile Kanal D ekranında olacak.

Caner Topçu gibi son yılların en çok konuşulan erkek oyuncularından birisiyle başrolü paylaşmasının yanı sıra, Gece karakteri ile bambaşka duyguları ekrana taşıyacak olması, Sümeyye Aydoğan’ın yaz döneminde fazlasıyla dikkat çekmesini sağlayacak.

Caner Topçu hikayede Özgür karakterini canlandırıyor. Gece ile Özgür’ün kardeşlerinin ise özel durumları var ve bu onların hayatını derinden etkileyecek. Tabii ki iki gencin birbirleri ile tanışmaları ile başlayacak olan hayata dair bakış açısı değişiklikleri Dönence dizisi yaz döneminin duygu yoğunluğu en fazla olan yapımlarından birisi haline getirecek.

Dönence dizisi Sümeyye Aydoğan'a büyük fırsat sunuyor, kariyerinin en özel dizisi olabilir! 7

Gece karakterinin kız kardeşinin özel durumu nedeniyle hayatının bir anda değişmesi, ailenin Foça’ya taşınması, hayallerini ve sevgilisini İstanbul’da bırakması ile bambaşka duygular Sümeyye Aydoğan’ın oyunculuk yeteneklerini sergilemesi için iyi bir fırsat sunuyor.

Anne ve babasını kaybeden Özgür’ün kendisini Asperger Sendromlu erkek kardeşi Rüzgar’a adaması ve Gece ile tanışması ile hayatı yaşamaya başlayacak olması Dönence dizisini gençler için de ilgi çekici bir proje yapacaktır.

Gece ve Özgür’ün özel durumları ile birbirlerine daha çok yakınlaşması, hayatı erteledikleri noktadan tekrar yakalamaları ile birlikte iki genç oyuncuya duygu yoğunluğu yüksek sahneler getirecek gibi gözüküyor.

Sümeyye Aydoğan, son dönemin dikkat çeken genç isimlerinden birisi ve Dönence dizisinin duygu yüklü hikayesiyle de kendisini göstermesi bakımından iyi bir fırsatı elde etmiş gibi gözüküyor.